Apple Tree beskrivelse

April 1

Den fælles æbletræ (Malus sylvestris) er en lille til mellemstore træ, der sjældent overstiger 40 fod i højden og er ofte mindre. Det har som regel en relativt kort bagagerummet, med store grene spreder ikke for langt fra jorden og danner et bredt træ med en afrundet krone.

Æbletræet opstod i Europa. Bortset fra nogle arter af krabber apple, der er ingen indfødte amerikanske æbler, og træer i USA er efterkommere af dem bragt her af europæiske kolonister.

Rosenfamilien

Apple, ligesom mange andre blomstrende frugttræer, er medlem af den store Rosenfamilien, som også omfatter pærer, kirsebær, blommer, ferskner, abrikoser, mandler og hawthorns--mange yndlings forår-blomstringen træer. Den familie lighed kan ses i deres blomster: alle disse træer har duftende, fem-grafitmine, stjerneformede blomster, der ser meget gerne små vilde roser. Som med roser, har mennesker avlet nogle sorter af disse planter har ekstra kronblade, som appellere til menneskers øjne.

I æbletræer, blomsterknopper er normalt pink eller røde, og blomsterne åbne hvide, eller måske bleg pink. Sorter er blevet avlet med rosa til dyb rød blomster.

Frugt

Æbletræer er selvfølgelig også vokset til den frugt, de producerer, ikke bare for deres foråret blomst display. Frugten vokser gennem sommeren og modnes i efteråret; der er røde, gule og grønne sorter i forskellige former og størrelser og med varianter fra sweet at tærte til winelike.Den eneste officielle forskellen mellem æbler og krabbe æbler er størrelse. En frugt, der er mindre end 2 inches i diameter er en krabbe; One 2 inches eller større er et æble.Æbler er produceret ikke de vigtigste grene af træerne, men sporer, som er korte grene omkring 2 inches lang, der vokser ud de vigtigste grene. Sporerne kan hjælpe dig med at skelne æbler fra andre slags frugttræer.

Comic eller ulige?

Amerikanske forfatter Nathaniel Hawthorne skrev i "Mos fra en old Manse" "sorten groteske figurer som æbletræer vride sig har sin virkning på dem, der stifter bekendtskab med dem: de strække deres krogede grene, og tager så fat i fantasien at vi husker dem som humorister og odd-fellows." Hawthorne henviste til de ofte snoet figurer af æbletræer, der kan foreslå spooky eller hjemsøgt træer for nogle mennesker. Gamle æbletræer har en stor karakter.

Med deres dejlige og duftende blomster i foråret, frugter, vokser gennem sommer og efterår, og interessante filialer synlige i vinter, æbletræer tilbyder en masse landskab interesse i en enkelt plante. Et æbletræ kan være en midtpunkt i en have.

Den mest grundlæggende frugt

I tidligere tider, "apple" var et generisk ord for frugt, og ordet dukker op i beskrivelser af mange planter, der ikke er relateret til æbler på alle. "Kærlighed æble," for eksempel, er en gammel kaldenavn for tomat; "Kinesiske æbler" kan være enten appelsiner eller granatæbler; "mayapples" er amerikanske vilde planter med små grønne frugter. Derfor blev ordet "æble" brugt i Bibelen til at oversætte frugten spises af Adam og Eva i Garden of Eden. Uanset hvilken slags frugt der var, var det sandsynligvis ikke et æble, som ikke ville have vokset godt i det varme klima i Mellemøsten. Æbler kræver en kold vinter at vokse godt; Æble frø skal gå gennem to eller tre måneder af kolde, før de vil spire.

Voksende æbletræer

Æbletræer bedst i fuld sol og kræver omfattende beskæring og sprøjtning mod skadedyr og sygdomme til at producere store mængder af kommercielle-grade frugt. Til brug i hjemmet, men ufuldkomne frugter er normalt helt acceptabel--bare spise omkring ormehuller, eller skære æbler til madlavning og bagning og kassér de ufuldkomne dele.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com