Hvordan man undgår 'rogue traders'

April 1

Hvordan man undgår 'rogue traders'

Der er meget i pressen og på TV om 'rogue traders' og de problemer, de forårsager. Hvordan kan du gøre dit bedste for at undgå disse entreprenører og sikre dit hjem forbedringsprojektet kører gnidningsløst? At finde en god håndværker bør ikke være et lotteri. Her er en trinvis vejledning til at sikre, at du ikke bliver fanget.

Instruktioner

•Find din håndværker ved hjælp af en passende ressource. Selvom du kan antage, at alle, der har råd til at købe en annonce i en lokal mappe skal være ok til at starte med, er du bedre stillet ved hjælp af ressourcer som bedømt håndværkere i Det Forenede Kongerige (http://www.ratedtradesmen.com/link
) eller Service magi i USA (http://www.servicemagic.com
).

Rangerede håndværkere, for eksempel, er et fællesskab af lokale fagfolk i Det Forenede Kongerige, hvor klienter Vurder hvert job, de gør, at sikre de udfører godt på stedet og du kan vælge den rette person til jobbet.

•Få citater fra to eller tre forskellige forhandlere til at sikre, at du får den bedste værdi for pengene, og at få en fornemmelse af hvordan de oprindeligt ser efter du.

•Spørg nogle gode spørgsmål af hver håndværker, der citerer for din virksomhed:

Hvor længe har du været i branchen?Har du forsikring, der dækker skader på ejendom?Er dit arbejde garanteret?Er du medlem af en trade-ordning?Kan du give mig med lokale referencer?

Hvis din håndværker er medlem af en trade ordningen derefter notere detaljer herunder enhver referencenumre. Følge op med et telefonopkald til udbyderen af ordningen til at kontrollere, at oplysningerne er ajour.

•Kontrollér, at du kan skrive og underskrive en aftale med din håndværker om hvad de vil gøre for dig, hvad de ikke, hvor længe de vil tage, når de begynder og den aftalte pris.

En god juridisk kontrakt kan hjælpe jobbet kører problemfrit. Det bør altid indeholde en jobbeskrivelse, start dato, varighed og en aftalt pris, samt oplysninger om garanti eller forsikringsdækning. Husk, du har ret til at få at vide, i almindeligt sprog, alle standardaftalevilkår før du logger ind og du er ikke bundet af vilkår, der er «utilbørligt».

•Stik aldrig forudbetale hele beløbet, og undgå at betale store indskud op foran. På længere arbejdspladser, accepterer en betalingsplan og sørg for, at din betaling på hvert stadium afspejler de fremskridt.

Tips & advarsler

  • Hvis tingene går galt, give din håndværker en fair chance for at sætte tingene rigtigt - og altid sætte tingene i skrivning. For verbal samtaler holde noter. Være direkte, klare og fornuftige - sige hvad du vil have gjort og accepterer en deadline. Referere tilbage til din skriftlige aftale at sikkerhedskopiere dine bekymringer.
  • Hvis du har brug for yderligere rådgivning i Det Forenede Kongerige derefter tilbyder forbrugeren direkte (http://www.consumerdirect.gov.uk) en telefon og online forbrugeren rådgivningsservice, støttet af afdeling for handel og industri. De tilbyder klare, praktiske, uvildig rådgivning for at hjælpe dig med at løse problemer og uoverensstemmelser du kan have med leverandører af et sortiment af varer eller tjenesteydelser.
  • Ser for ægte adresser med fastnet telefonnumre i stedet for et 'hus' adresse med et mobilnummer, når du vælger håndværkere.
  • Hvis arbejdet udføres koster mere end £100, forsøge at betale med kreditkort. Du vil derefter få ekstra beskyttelse i tilfælde af eventuelle problemer.
  • Være på vagt over for annoncer, der kommer gennem din dør eller directory lister, der kun har et telefonnummer.
  • For enhver pris undgå en fast-talende håndværker, der nærmer sig du og 'bare sker for at være i dit område'. Ikke være presset til at lade dem gøre noget arbejde på alle.
  • Altid holde øje med hvad din håndværker gør.
  • Holde dele, der er blevet erstattet. Hvis der er nogen spørgsmål eller bekymringer, har du ekstra beviser.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com