Min Mandevilla vin er ikke blomstrende

April 1

Min Mandevilla vin er ikke blomstrende

En sommer favorit, mandevilla vin er en tropisk, klatring vin indfødte til Brasilien. Dens mørkegrønne, blanke blade giver en dejlig kontrast til sin lyse blomstrer, som er pink, gule, røde eller hvide, afhængigt af den navngivne række mandevilla. Når plejet korrekt, er disse vinstokke frodig bloomers. Hvis din mandevilla ikke er blomstrende, tjekke sin dyrkningsforhold, herunder mængden af lys, vand og gødning, den modtager, og dens jord.

Lys

Den mere sollys din mandevilla modtager, jo mere det vil blomstre. Mandevillas kræver fuld sol for at vokse og blomstre til deres fulde potentiale. Hvis din mandevilla er i skygge eller en del skygge, flytte den til et sted, hvor det vil få mindst seks til otte timer af direkte sollys hver dag.

Vand

Alt, fuld sol, som din mandevilla modtager hjælper det blomstre, men også tørrer sin jord ud meget hurtigt. Tjek din mandevilla jord dagligt i de varmeste måneder. Lad ikke jorden tørrer ud. Holde jorden fugtig, men sørg for din jord og pot har tilstrækkelig dræning, således at din vin ikke sidde i stillestående vand.

Gødning

Producerer blomstrer er hårdt arbejde for din mandevilla. For at holde blomstrer, har det brug for næringsstoffer. Feed dine mandevilla en god flydende gødning en gang hver to eller tre uger. Bruge en gødning med en midterste analyse nummer højere end den første og anden analyse numre, som 10-20-10 eller 5-30-5. Den midterste tal repræsenterer mængden af fosfor i goedningen, og fosfor understøtter bloom vækst.

Jord

Mandevilla vokser bedst i veldrænet jord. Derudover, mens mange tropicals faktisk foretrækker deres rødder at blive stuvet sammen i en gryde, vokser mandevilla bedst, når dens rødder har masser af plads til at sprede. Hvis din mandevilla er flere år gamle, re pot det ved hjælp af en større gryde fyldt med en frisk blanding af lige dele pottemuld, sphagnum og Selvbygger sand.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com