Hvordan at rengøre en Aztec Airbrush

February 27

Aztek airbrush af Testors har lidt forskellige funktioner afhængigt af modellen. Procedure for rengøring Aztek airbrush er den samme for hver model. Det er vigtigt at holde airbrush rent for at undgå spids eller andre dele fra akkumulere oprustning, som vil forhindre det i at fungere. Airbrush behøver ikke at blive taget fra hinanden til at blive renset.

Instruktioner

•Indstil airbrush spray indstilling til "Max Spray." Spray alt den gamle maling på nogle skrot papir indtil alle malingen er afladet. Hæld maling renere i maling rum. Spray indtil den udledte renere kommer klart. Tøm den resterende maling renere og fylde maling rum med vand. Spray vand gennem airbrush til at fjerne alle malingen renere.

•Sæt airbrush dyserne i en beholder med klart glas renere, der ikke indeholder eddike. Tillad dem at suge indtil alle maling fjernes. Ryst beholderen omkring et par gange, hvis tørret malingen ikke løsne på sin egen. Lad dem i natten, hvis det er nødvendigt.

•Rengør ydersiden af airbrush med maling renere anvendes på en ren klud. Ikke suge eller dykke airbrush kroppen i rengøringsmidler eller fortynder.

Tips & advarsler

  • Ikke blød Aztek A270 luft børste dyser i maling renere, da de indeholder en "O" ring, der kan blive beskadiget.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com