Hvordan kan jeg lave et knæk i glasfiber gulvet i min bruser med Epoxy?

February 28

Ingen overflade bruser materiale er skader-bevis. Selv glasfiber brusebad kan knæk på grund af alder, misbrug eller en ulykke. Mens du kan være fristet til at ignorere små revner i dit brusebad, vil enhver vand, der siver gennem sprækkerne rådne gulve under, forlader du står over for en meget større reparation job. Minimere skaderne ved at reparere revner i din glasfiber brusebad med epoxy putty, så snart du bemærker dem.

Instruktioner

•Rengør din bruser og tør det grundigt at identificere den fulde længde af knæk og muligvis opdage andre.

•Drill et lille hul i hver ende af den knæk, ved hjælp af en ¼-tommer bore bit eller mindre. Spray isoleringsskum i hver af hullerne til at danne en lufttæt forsegling og forhindre knæk fra utæt vand i gulvet under.

•Widen knæk i glasfiber, ved hjælp af en disk sander udlæg på din boremaskine eller en vinkelsliber. Brug 36-40 grus slibende til denne opgave. Når du er færdig, bør knæk 12 gange større end tykkelsen af din glasfiber laminat. Hvis du ikke kender tykkelsen af din glasfiber laminat, udvide knæk bare nok til at give dig adgang til den dybeste del af revnen.

•Klippe en strimler af glasfiber klud bredde af revnen. Pels klud i epoxy og forme kluden ind i revnen. Gentag processen med gradvis mindre strimler af epoxy-belagt glasfiber klud, indtil knæk er lappet. Lad glasfiber klud tørre natten over.

•Touch glasfiber klud til at sikre, at det er helt tørre, så sand af glasfiber og epoxy fyldstof til den omgivende bruser overflade med 80 grus sandpapir. Fortsætte slibning indtil det fyldte knæk er glat. Rens området med en fugtig klud.

•Paint den reparerede knæk med epoxy gelcoat ca samme nuance som din bruser overflade. Tillad gelcoat tørre i 24 timer, så sand glat med 400-sandkorn sandpapir.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com