Hvordan man kan tage Bad knopper Off liljer

April 2

Hvordan man kan tage Bad knopper Off liljer

Liljer har ofte omfattende og farverige blomster. Hvis et bud dør, vil det naturligvis ikke vokse og derfor område af lily med den døde knop ser golde og tom. Skære den døde bud fra lily anlægget giver mulighed for fremtidig vækst og hjælper med at holde anlægget sund ved at undgå spredning af sygdomme. Der er ingen specifik tid at tage bad knopper off en lilje. Fuldføre opgaven, så snart du genkende opløbet er død.

Instruktioner

•Locate stilk, der døde bud voksede fra og følg den ned til bunden af anlægget.

•Klippe stilk off som tæt på bunden af anlægget som du kan med beskæring saks. Der er ingen specifikke vinkel du skal klippe. Bare klippe så tæt på bunden af anlægget som du kan.

•Undersøg lily for døde blade efter beskæring off døde knopper. Skåret af døde blade på stilken til at undgå bladene falder i vandet hvor de vil henfalde.

Tips & advarsler

  • I nogle tilfælde kan en død bud være resultatet af et større problem. Inspicere alle stilke. Look for misfarvning, såsom brune pletter eller endda bløde eller forslået steder. Hvis du finder eventuelle beskadigede stængler, fjerne dem selv om blomsten knyttet til stilken er stadig i live. Det vil i sidste ende dø. Dette kaldes almindeligvis stilk rot eller root rot.
  • Der er ingen grund til at behandle lily nedskæringerne med anker segl eller andre kemikalier. De fleste fangere kun forlænge helingsprocessen.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com