Sådan Decorate Primitive land blomsterbede

April 3

Sådan Decorate Primitive land blomsterbede

Primitive land blomsterbede er en amerikansk klassiker. Du kan dekorere dit blomsterbed i denne stil ved at vælge rustikke dekorationer, der vil vejret over tid. Møbler og træ objekter såsom cedertræ er ideelle til primitive land blomsterbede, fordi træet kan stå naturligt og det viser en grå sølv Hvornår forvitret. Metaller som kobber vil patina med tiden og dekorationer såsom lanterner, birdbaths og vejr skovle kan tilføje land charme til et blomsterbed.

Instruktioner

•Anbring en cedar havebænk ved siden af blomsterbedet. Foruden tilføjelse til blomsterbedet indretning, vil dette give dig et sted at sidde og nyde blomsterne.

•Sæt en rustik cedar trillebør dekoration i det ene hjørne af blomsterbedet. Du kan plante blomster i den til at bruge det som en plantageejer eller overlade det almindeligt.

Hæng en primitiv sæt af træ og metal vindspil på en løvhytte eller på en gren, der grænser op til blomsterbedet.

•Sæt en kobber fuglebad i dit blomsterbed. Kobber udvikler en grønne patina med tiden, der kan supplere de andre primitive elementer i blomsterbedet.

•Arrange træ folkemusik udskæringer som havenisser eller dyr i hele blomsterbedet. En finurlig frøen eller kanin poking hovedet ud af blomsterne kan tilføje landlig charme til et blomsterbed.

Tips & advarsler

  • Se efter antikke landbrugs poster skal placeres inde i blomsterbedet at tilføje mere interesse for det.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com