Hvilken Type af røgalarm til en Garage?

April 3

Hvilken Type af røgalarm til en Garage?

Tilgængelige i fotoelektriske og ionisering kammer modeller, røgalarmer advare dig af røg og en mulig brand i dit hjem eller andre struktur af lyder en alarm. Fotoelektriske detektorer bruger en stråle af lys til at registrere røg, og ionisering kammer detektorer bruger elektrisk ladede molekyler til at registrere røg. Du kan placere en røgalarm i alle rum i dit hjem, herunder garage. Men i din garage, du skal bruge en røgalarm, der er designet til områder med varierende temperaturændringer.

Varme-detektor modeller

Typen af røgalarm du har brug for din garage er en model, der indeholder en varme-detektor komponent. Varme detektorer fornemme røg og varme i områder hvor temperaturen ændres drastisk hele døgnet fra varme til kulde. Detektorerne også fornemme røg i områder, der indeholder udstyr eller maskiner, der udsender røg, men en brand er ikke til stede. Varme detektorer fornemme varmen ud at ryge. Men varme detektorer alene i andre dele af dit hjem er ikke så effektive som røg detektorer, der fornemmer røg kun.

Køb

Varme-detektor model røgdetektorer er tilgængelig fra hardware, hjem forbedring og online-butikker samt direkte fra røgalarm producenter. Detektorerne arbejde i vedlagte og fritliggende garager; de kommer med et monterings kit og batteri/elektriske komponenter og indeholder en "Test"-funktionen for at kontrollere detektor på grundlag af månedlige eller kvartalsvise.

Røgalarm netværk

Hvis dit hjem er udstyret med en kabelforbundet røg detektionssystem, kontakt din system installer eller producenten for at købe en varme-detektor model røgalarm. Derefter har detektoren tilsluttet til dit hjems eksisterende røg detection system.

Varme detektor placering

Placer den varme-detektor model røgalarm inden for 20 fod af den nærmeste dør eller exit til garagen fra dit hjem. Dette vil advare dig om en brand i eller i nærheden af garagen. Hvis markedsføring varme detektor på et fladt loft, placere detektoren på eller i nærheden af midten af din garage loft. Hvis loftet er skråt eller hvælvede, foranstaltning 4 inches fra væggen, gør et mærke på loftet med angivelse af 4 inches og derefter montere den detektor, hvor varemærket er placeret.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com