Hvordan man opbygger en flise indkørsel

April 3

Fliser er uregelmæssigt formede sten, der sidder fladt på jorden og har mange farver indkapslet i hele dem. De er meget tæt på hinanden i et puslespil-mønster og riller mellem indeholder sand eller undertiden græs og vegetation. Fliser er holdbart nok til at bruge for både veje og fuld indkørsler. Installere en flise indkørsel er svarer til at installere en sti, bortset fra at det har en meget større bredde til at rumme køretøjer.

Instruktioner

•Lay to have slanger på jorden for at udpege sider af indkørslen. Flytte slanger rundt, indtil du er tilfreds med resultaterne. Indsæt en skovl i jorden ved siden af slanger gentagne gange i laengden at udpege omkredsen af indkørslen.

•Flyt slanger ud af vejen og grave ud inde i indkørslen til en dybde på mindst 9-10 inches. Du kan bruge en skovl til at fjerne jorden eller leje en professionel bulldozer. Placere alle de fjernede jord i en trillebør og flytte det til et andet område af værftet.

•Kompakt område tæt ved hjælp af en mekanisk valse og skubber rulle over jorden i en langsom, støt tempo.

•Installer 6 inches af en knust sten base inde gravet ud af området. Glat overfladen af materialet ud jævnt ved hjælp af en bue rake og derefter rulle den sammen med mekanisk rullen at komprimere det.

•Spread 4 inches sand selvfølgelig på toppen af klippen, igen udglatte det jævnt og derefter komprimering det stramt.

•Fyld en trillebør med en blanding af 4 dele skarpe sand til 1 del cement og blandes grundigt. Tilsæt vand til blandingen og rør indtil det er sammenhængen i jordnøddesmør. Spred blandingen over overfladen af indkørslen til en 3-tommer dybde.

•Walk til den ene ende af indkørslen og begynder udlægning af fliser ind på det, forlader en 1/4 tomme eller mindre plads mellem dem. Tryk på toppen af hver sten med en gummihammer til at udligne det. Arrangere hver sten som et puslespil, så det passer tæt på sin nabo. Fortsætte indtil hele indkørslen har fliser på den.

•Opret en ny blanding af seks dele af sand og en del cement i trillebør og bruge en skovl til at hælde det over på en fliser. Tilsæt ikke vand direkte til mix, da dette er en tør mørtel mix. Tryk blandingen dybt ind i revner ved hjælp af en push kost, indtil de er helt fyldt. Vand i indkørslen med en fin spray til at aktivere mørtel blanding.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com