Sådan fjerner Orange Glo

April 4

Når du første gang anvendt Orange Glo på dit trægulve, har du måske tænkt, det var en mirakuløs produkt — indtil du forsøgte at rense etagerne. Selvom du brugte fabrikanten anbefalede Orange Glo gulv renere og fulgt vejledningen til punkt og prikke, kan du være endt med en stribet rod, overbevist om, at du har ødelagt dine trægulve og skal have dem refinished. Men det tager kun et par enkle trin til at få dine gulve tilbage til normal.

Instruktioner

•Spray ammoniak-baseret vindue renere på en 1-ved-1-foot område af trægulve, hvor du ønsker at fjerne den Orange Glo fra og tørre op med et stykke køkkenrulle. Smid et stykke køkkenrulle. Gentag.

•Spray området med vinduet ammoniakholdige renere igen og buff i en cirkulær bevægelse med en pudseklud, indtil alle de klistret restprodukt fra Orange Glo er blevet fjernet. Du kan købe polering klude i afsnittet automotive i dit lokale supermarked i store mængder. Gentag dette trin som nødvendigt, indtil området føles perfekt glat.

•Gentag over hele trægulvet, fortsætter med at arbejde i 1-ved-1-fods sektioner, indtil alle Orange Glo er blevet fjernet.

•Rengør trægulv med din regelmæssig træ gulv renere at fjerne ethvert spor af ammoniak, der kan sløve finish af dit gulv.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com