Sådan installeres en Pool pumpe Installation

April 4

Når du opretter en swimming pool, er det vigtigt at opretholde rent vand med gode kemiske balance. For at opnå disse resultater, er det kritisk at installere en ordentlig pool pumpe og pool filter. Pumpen flytter vandet fra puljen gennem filteret og tilbage i puljen. Ved hjælp af pool slange forbindelser og pool spændebånd til krog filter pumpe og swimmingpoolen er forholdsvis let.

Instruktioner

Sådan installeres en Pool pumpe

•Vælg en placering til pool pumpe. Installere det så tæt på filteret som muligt for maksimal effektivitet. Pool pumpe skal sidde niveau på jorden, langt under niveauet pool vand.

•At skabe en plan spot for de pumpe sted to store brosten på webstedet, og Angiv samlet pool pumpe og filter på dem. Brug en nivellering værktøj til at sikre de to sten er niveau.

•Begin installere pumpen ved at knytte en pumpe slangen til skimmer røret under hulske kurv på den side af poolen. Bruge et spændebånd, og spænd den med en skruetrækker. Fastgør anden enden af slangen til pumpen og Fastgør det med et spændebånd.

•Sæt de retur slange til tilbagevenden montering på puljen til tobakspiber, og Fastgør det med et spændebånd. Tilslut anden enden af slangen til pool filter retur ventilen, og Fastgør det med et spændebånd. Pool filter retur ventilen er normalt findes på eller i nærheden af toppen af filteret.

•Sæt de endelige slange til pool pumpe og pool filter. De fleste nyere pool filtre og swimmingpool pumper have en union at tilslutte pumpen og filter sammen ved hjælp af en stor skrue. Hvis din pumpe og filter ikke har at forbinde, bruge et andet stykke af slangen, og Tilslut pumpe og filter sikring med to spændebånd. Din pumpe er nu installeret og klar til priming og brug.

Tips & advarsler

  • Inspicere alle slanger og tilslutninger. Drej slange klemme skruer til at stramme yderligere, hvis det er nødvendigt.
  • Installer ikke pumpen, mens det er sluttet til en stikkontakt.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com