Tips om husholdningsprodukter til gulvet skinne

April 4

Trægulve kan miste deres naturlige glans over tid, især hvis de er i en høj trafik område. Jo ældre gulv, støvet og mattere bliver det. Trægulv kræver særlig håndtering, fordi ved hjælp af vand for at rengøre gulvet skader finish og ved hjælp af produkter til at skinne på gulvet kunne forlade det for glat. Men et par husholdningsprodukter kan bruges til både ren og skinne dit trægulv.

Eddike og vand

Kombinere en kop hvid eddike og en gallon vand i en stor spand til både ren og skinne dit trægulv. Bruge en moppe til arbejde blandingen rundt på gulvet. Tør straks efter. Eddike fungerer som en naturlig renere og gulvet glans. Afhængigt af hvordan kedelig dit gulv er, skal du muligvis flere applikationer af eddike blanding til at bringe tilbage din gulvet naturlige glans.

Olivenolie og eddike

Kombinere en kop olivenolie og en kop eddike i en sprayflaske og spray blandingen i små områder. Brug en klud til at gnide løsningen i gulvet. Eddike renser dit gulv og olivenolie tilføjer ekstra glans uden at forårsage det er smart. Bruge en tør klud til at buff og tørre gulvet, tilføje ekstra glans i processen.

Citronsaft og æblecider eddike

Kombiner 1/2 kop citronsaft, 1/4 kop æble cider eddike, 1/2 kop olivenolie og 1/4 kop af sprit i en sprayflaske. Surhedsgrad af apple cider eddike og citron saft arbejde at fjerne snavs og snavs på gulvet og oliven olie blødgør og skinner på gulvet. Citronsaft skjuler også lugten af æble cider eddike med en mere behagelig duft.

Overvejelser

Når du forsøger at bringe tilbage gulvet naturlige glans, brug ikke nogen form for træ-polering produkt fordi det vil gøre gulvet glat og farligt at gå på. Ammoniak-baseret rengøringsmidler eller voks bør ikke anvendes, da de bliver sløve finish af trægulve. Vand bør ikke anvendes overdrevent og tørres straks efter brug for ikke at fordreje gulvet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com