Hvordan man dyrker valnødder i Texas

April 4

Hvordan man dyrker valnødder i Texas

Valnødder låne deres let bitter, nøddeagtig smag til bagværk, salater og brød. Kaste en håndfuld nødder i din havregryn eller granola, eller spise rå nødder som en snack. Mens Texas kan være mere kendt for sin pekannødder, vokser valnøddetræ let i alle områder af staten. Det bedste tidspunkt at plante container træer i Texas er efterår og vinter. Kig efter et valnøddetræ, der er resistente over for walnut blight, den store sygdom i denne møtrik i Texas.

Instruktioner

•Test din jord pH før plantning. Valnødder gøre bedst på en neutral jord pH (7). Ændre basisk jordbund i Central og West Texas ved at tilføje svovl. Brug den have hjælper anbefalede mængder, som varierer fra jordtype og starter pH.

•Dig et hul til din valnøddetræ, der er så dybt som rodklumpen og dobbelt så bred. Vælg et område, der tilbyder fuld sol og veldrænet jord, så træet kan forblive raske.

•Tag din valnøddetræ fra sin beholder og skyl omkring en tomme af vækstmedium fra træet rødder så de kan komme i kontakt med jorden. Hvis det er en bare-root træet, afbrød alle brudt rødder. Løsne sammenfiltrede eller cirkel rødder. Sætte træet i hullet kun som dyb, som det blev plantet i beholderen. Fylde i hullet med den jord du gravet ud af det, autoriseres hver flere inches for at fjerne luftlommer.

•Kapacitet nyplantede træet indtil jorden bliver mættet--omkring 5 gallon vand. Derefter give træet så meget vand en gang om ugen.

•Just efter plantning, trim ud stærke lodrette skud til at forlade kun én central leder, så din valnøddetræ vil udvikle en stærk struktur. Giver mulighed for mere vandret lemmer og små side skud til at vokse, da de hjælper nut tree udvikle. Når side skud udvikle 1-inch tykkelse, skære dem ved hjælp af beskæring sakse. Da træet vokser, holde permanent lemmer starter 6 fod over jorden, især dem, der har forbindelse til stammen på 45-90 graders vinkler, der er stærkere end smalle-V vinklet grene.

•Fertilize din unge træ med 2 kopper af 21-0-0 gødning, når det genoptager vækst. I de efterfølgende år, give 1 kop af 21-0-0 per inch af tree trunk diameter i marts og maj eller juni. Så brug et træ med en 3-tommer-diameter trunk 3 kopper i marts og 3 kopper i slutningen af maj eller begyndelsen af juni.

•Prune træer årligt efter uddanne dem til at fjerne døde lemmer, beskadigede lemmer eller dem med dårlig vækst. Dårligt voksende lemmer omfatter nedadgående og lodret avlere og træ der komprimerer en anden gren.

•Harvest nuts når Skrogene begynder at knække åbne.

Tips & advarsler

  • Texas A & M anbefale Karpaterne valnødder til øst og North Texas og forbedret sort valnødder til dyrkning i hele staten. Vest, syd og Central texanere, der ønsker at vokse Karpaterne valnødder bør kigge efter træer podet på sort valnød rodstok.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com