Australske træer & blomster

April 5

Australske træer & blomster

Land i Australien har en overflod af indfødte blomster og træer, hvoraf mange findes kun i Australien. Det er et land, der rangerer den sjette største i verden og er den største ø. At være en ø, flora har været og stadig er, isoleret fra planter i andre lande og øer i nærheden. En masse træer og blomster fundet i Australien er usædvanlig og er blevet brugt af de indfødte aboriginals for hundredvis eller endda tusindvis af år.

Historie af australske Flora

Land/island/kontinentet i Australien er en isoleret landmasse, har udskilt fra ental landmasse kaldet Gondwana omkring 55 millioner år siden. Oprindeligt, Australien var for det meste en regnskov, men langsomt skiftede som klimaet skiftede, skabe ørkener i indre af øen, frodige regnskove i bjergene og kystnære klimaer langs omkredsen. Fordi øen har en meget anderledes klima afhængigt af området, havde de planter, der udviklede sig til at tilpasse sig de særlige område, de levede i. I dag er der omkring 20.000 planter med en vaskulære system og omkring 14.000 nonvascular-type planter.

Tilpasning og spredning af Flora

Mange af de indfødte australske planter tilpasset pensel brande og tørre, tørre klimaer. Så langt tilbage som 61.000 år siden tvang aboriginals planter at ændre som de brugte ild for at rydde børste til landbrug og husdyr. Over tid tilpasset planter som Banksia, eukalyptus og akacie for at tolerere brand. Aboriginals spredte planter gennem brande de sat. Frøene ville blive båret op med røgen og derefter flyde ned til jorden et stykke væk. De ville også transportere planter til brug i landbruget i forskellige områder.

Eksempler på indbyggede blomster

Australien har mange indfødte blomster og blomstrende planter, herunder daisy, som har omkring 1.000 arter kun i Australien. Bellis kan være kommet i en urteagtige form eller i små buske og tilpasses til mange former for jord, ler og sand.

Kænguru Paw er en blomstrende plante med usædvanlige blomster, der ligner en kænguru 's fod, derfor navnet. Blomsterne kommer i forskellige farver, herunder rød og gul. Denne plante er faktisk relateret til liljefamilien.

Sturt's Desert Pea er en blomst, der blev identificeret i 1688 og er opkaldt efter kaptajn Charles Sturt, en opdagelsesrejsende. Det foretrækker at vokse i de indre områder i Australien og spirer meget hurtigt så snart som det regner. De røde blomster vokse på oprejst stilke og er Syd australske emblem.

Unikke og sjældne træer

Flere meget unikke og sjældne træer vokser i Australien. En er græs træ, som kun lever i Australien. Dette træ vokser meget langsomt og fortsætter med at vokse i hundreder af år. Stammen af dette lille træ består af de døde grundlaget for gamle blade, at komprimere og er belagt med et stof, harpiks. Efter omkring 20 år, meget tynde græs-lignende blade vokser ud af toppen af den træstamme og hænge ned lidt. Græs træ kan lide direkte sol og veldrænet jord og trives med lidt pleje, fordi det er tilpasset klimaet i Australien.

Araucaria cunninghamii eller hoop pine er et stort træ, der findes i regnskovene i nærheden af kystområderne. De er relateret til andre Araucarias, der lever i Sydamerika, som viser de var sandsynligvis delt fra de sydamerikanske træer når Gondwana adskilt. Dette træ kan vokse mere end 100 fod høje og kan være flere hundrede år gamle. Barken er meget ru, og frø er fundet inden for kegler at tage omkring halvandet år til at modnes. Frø er spiselige og var en fødekilde af aboriginals. I moderne tider bruges hoop pine som tømmer til møbler.

Eksempler på indfødte træer

Indfødte træer af Australien omfatter bottlebrush, som er relateret til myrtle familien. Deres blomster er cylinder formet og ligne pensler, med klæbrig tips på rød, pink, hvid, grøn eller gul blomster. Dette træ kan lide vand og findes derfor nær vandkilder såsom åer og vandløb.

Banksia træer har blomster, der er på pigge, der ligner stearinlys. Disse træer vil vokse i næsten enhver tilstand og findes i de tropiske, kystnære og ørkenen regioner i landet. Arkæologer har fundet tegn på banksias i 40 - millioner-årige websteder.

Eucalyptus træer er formentlig den bedst kendte i Australien, fordi de vokser i næsten alle klima undtagen i de tætteste regnskov og de tørreste ørkener. Australierne kalder eucalyptus "gummi træer." Der er mere end 700 forskellige arter af eucalyptus, og alle af dem, med undtagelse af to arter, der findes i Australien. Eucalyptus træer er let identificeres på grund af deres aroma, som ofte bruges i kold retsmidler.

En type af akacie, pilefletning træ har mere end 900 arter, der findes i Australien. Pilefletning vokser i næsten alle klimazoner fra kysterne til indre ørkener. Acacia pycnantha er den officielle emblem af Australien og har gyldne blomster.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com