Hvordan til at udbrede en Yucca planter

March 5

Yucca planter er værdsat for den tropiske look, de giver til et værelse. Hvis du ønsker som en anden yucca planter eller er bekymret din plante min dør, kan du overføre det. Professionel yucca planteavlere formere planten ved at skære op store stammen af planten. Det er en lang og vanskelig proces, men heldigvis er der en måde amatører kan med held udbrede en yucca planter.

Instruktioner

•Wait for din yucca planter til at producere en udløber fra sin kuffert, som du vil fjerne. Når du har købt din yucca, det havde formentlig to af tre udløbere, men at fjerne en af dem måske forringer udseendet af anlægget. Hvis planten ikke synes at være i nærheden af død, er vente, indtil en tredje eller fjerde særdirektiv produceret.

•Fjern udløber, når det har blade seks inches i længden eller længere med saks eller en skarp kniv. For bedste resultater udbrede i foråret, når planten er mest aktivt voksende. Formering kan dog vellykket på andre tidspunkter af året hvis nødvendigt.

•DIP spidsen af den fjernede udløber i rode hormon pulver til at stimulere rodvækst og forhindre rot. Placere det i en 4-tommer gryde fyldt med almindelig pottemuld mix med lidt sand eller perlite føjet til at give det mere udluftning.

•Kapacitet potning blandingen grundigt i første omgang og derefter holde det lige netop fugtig bagefter. Toppen af potning mix skal være tør at røre, før du giver opskæring mere vand.

•Sæt skæring i lys, men undgå direkte sollys. Direkte sollys kan skade en svag nye skæring.

•Treat af yucca planter som et nyt anlæg til modne når nye vækst begynder. En yucca planter tager omkring to måneder til at udbrede. Efter fire måneder, transplantation ind i en større potte af regelmæssige potning mix, og genoptage befrugtning.

Tips & advarsler

  • Fordi du skal vente på en udløber skal produceres for at udbrede en yucca planter, kan det være en god idé at overføre så snart du har en egnet udløber. Denne måde kan du have en backup plante bør du nogensinde har brug for det.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com