American Standard Bruser Faucet reparationsdele

April 5

Den amerikanske Standard linje vandhaner har flere reservedele almindeligt anvendt til at fastsætte en vandhane. De omfatter alt for at stoppe lækager eller forbedre vandgennemstrømningen, når sediment opbygge træsko fjorde. De fleste dele vedrører patron inde i vandhanen håndtaget.

Patroner

Patronen har til huse inde i håndtaget på badekar vandhaner og i kroppen af vandhanen i køkkenet vandhaner. Denne del indeholder to ventiler, én giver varmt vandflow gennem hanen, de andre operationelle koldt vandflow. Dreje håndtaget åbner en eller begge af de ventiler, der resulterer i en blanding af varmt og koldt vand. Patronen er en enkelt del og ligner en cylinder. Lavet af plastik, indeholder den to ventiler sæler og en stilk, som hane håndtag er placeret. American Standard patroner har også skruer til at holde dem på plads, som er forskellig fra Møn, eller Delta patroner, som bevarer nødder for at sikre patronen i vandhanen. Mange amerikanske Standard vandhaner har også et dække, der passer over patronen.

O-ringe

American Standard vandhaner også indeholde O-ringe. Disse runde gummiringe, der passer over bunden af vandhanen mellem patrondækslet og vandhanen kroppen. O-ringen fastholder en tæt forsegling mellem de to dele af vandhanen, forhindrer utætheder opstår omkring basen. Ændre denne del, når en vandhane lækager i nærheden af kroppen under området hvor patronen er placeret.

Sæde pakninger og fjedre

I bold-ventil vandhane danner sæde pakninger, i stedet for patroner en forsegling omkring fjorde for varmt og koldt vand. Disse runde gummi sæler har springs knyttet hertil. Når indsat i hovedet af vandhanen, tryk fjedre tætning mod kugleventil, danner en strammere segl. Erstatte disse dele, når vandhanen lækager over basen, eller hvis der er problemer med vandet flyde. I dette tilfælde kan en af sæde pakninger være revnet eller tilstoppet af sediment.

Håndtag

Håndtaget på alle amerikanske Standard vandhaner erstatte med relativ lethed. Håndtagene frigør fra hoveddelen af vandhanen simpelthen ved at fjerne en enkelt skrue beliggende langs bunden af håndtaget. Håndtag for hver vandhane er til salg på hardware og VVS butikker eller online via producentens websted. Hvis din håndtag droops, eller er løs, erstatte det fordi monteringshul inde i vandhanen er slidt op. En udskiftning vil ordne det.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com