Sådan fjerner glidende dørlåse

April 6

Udskiftning din glidende glas dør afløse er ikke en vanskelig hjem reparation. Glidende glas dørlåse er blot holdes på plads med medfølgende hardware. Når du fjerner dit gamle lås, skal du udskifte den med en ny. Vente, før du smider dine gamle lås. Bruge det til at købe en ny, der passer til din dør. Ikke alle glidende glas dørlåse passer på samme måde.

Instruktioner

•Fjern de to skruer placeret på den indvendige side af din terrasse dørlås med en skruetrækker. Én skrue er på toppen af din håndtaget; den anden er i bunden. Så snart du fjerne skruerne, vil de indvendige og udvendige håndtag falder ud, så vær forberedt på at fange dem, før de rammer gulvet.

•Løsn og fjern skruerne på din dør låsen, som ligger på din terrasse doorjamb og er den mekanisme eller del, din dørlås kroge på. To skruer holde din låsen på plads: en øverst på låsen, og en i bunden af låsen.

•Measure afstanden mellem monteringshullerne i din terrasse dør og måle tykkelsen af din dør. Sted i slutningen af din målebånd på den øverste monteringshul midtpunkt, og måle at bunden-monteringshul midtpunkt. Nedskrive din måling, og nedskrive tykkelsen af din dør.

•Tag din gamle terrasse dør afløse sæt med dig til dit hjem remodeling center til at købe en ny håndtag. Din nye håndtag skal have samme afstand mellem monteringshullerne som din gamle håndtag og skal passe den samme dør tykkelse. Søgning efter et håndtag med de samme dimensioner som din. Hvis du ikke kan se ind i dør lås pakker, skal du bruge din skriftlige dimensioner til at købe din nye lås.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com