Pleje for Japonica plante

March 6

Japonica, også kendt som blomstrende kvæde, vundet popularitet i midten af 1800-tallet, takket være sin smukke blomster og små frugter perfekt til gelé-making. Mens denne løvfældende busk kun blomstrer et par uger slukkede om året, blomstring kvæder delikat men prangende blomster i nuancer af pink, røde eller hvide værd arbejdet i dyrkning. Skære et par grene til din vase, og nyde den blomstrende kvæde smukke blomster sammen med deres lys duft.

Plantning betingelser

Let at dyrke, blomstrende kvæder som et solrigt område af haven med bare en smule af delvis skygge. Overveje at plante dem i nærheden af porte eller hegnet linjer hvor de modtager fuld sol. Planterne trives i næsten enhver type af jord fra sandy til lerede at ler-lignende. Blomstrende kvæde vokser bedst i zone 5 til 9; det overlever godt i alle, men de koldeste og varmeste vækstbetingelser.

Da disse planter ofte spredes til så meget som 12 fod bred, Sørg for at de ikke crowd andre landskabspleje, også behov solen. Husk at japonicas vokse til at være fra tre til seks fod i højden, med nogle vokser op til 10 fod høje--kan du plante dem i din landskabsarkitektoniske.

Vanding

Blomstrende kvæder kræver mere vand i løbet af det første år efter plantning, så moderat vanding i følgende år. Undgå over vanding blomstrende kvæder--Tillad jord tørre i et par dage mellem vandingerne. Så hvert par uger, Sørg for, de får en god iblødsætning enten fra regn eller vanding. I tørke-udsatte områder, overveje at installere et drop/sive kunstvanding system for at holde planterne fugtige, men ikke alt for våd.

Gødskning

I det tidlige forår, før blomstring kvæder bloom, spredes en rig på kvælstof og kalium gødning til jorden omkring planterne. Kvælstof fremmer grønne blad vækst, mens kalium tilskynder blomstrer til at blomstre. En lys gødning kan også bruges, anvendes hver 20-25 dage mens vanding dine planter i foråret.

Beskæring

Efter at plante blomster i det tidlige forår, tynd og forme planten ved at fjerne gamle grene ned til jorden. Også beskære tilbage nogen svag vækst.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com