Det bedste hjem middel til at rense dit ansigt

April 6

Det bedste hjem middel til at rense dit ansigt

Dag til dag livet i en forurenet overbelastede verden kan let frakke huden på dit ansigt med forurenende stoffer, føje til den olie, som din hud producerer naturligt. Desværre, kan dette skabe et miljø, hvor dit ansigt ofte bryder ud med acne eller blot synes meget glansløse. Heldigvis er der alle naturlige hjem retsmidler, som du kan oprette det vil rense dit ansigt lige så grundigt som noget, du køber i butikkerne.

Damp

Undertiden er den bedste løsning den enkleste én. Dampende ansigtet med dampe fra kogt vand kan rense det fra dybt i dine porer. Hud, der er tilbøjelige til at acne er er ofte meget følsomme, og dampende en måde at rense porerne uden at irritere huden med barske kemikalier. Denne metode forhindrer hudorme og opbygning af forurenende stoffer; alle ting, som fører både til acne og mindre glødende teint i almindelighed.

Witch Hazel og bagepulver

Witch hazel er en naturlige astringerende, der lindrer og opfrisker huden. Bagepulver fungerer som en naturlig eksfolierende agent, at klare off døde hudceller og revitalisere huden. Du kan gøre din egen rensende ansigtsmaske hjemme ved blanding bagepulver og troldnødfamilien, således at de danner en pasta. Kat pastaen over dit ansigt helt, i et tykt lag. Forlade pasta på omkring 15 minutter, lade det trænge ned i dine porer. Gnid bagepulver i din hud, lade det eksfolierer det øverste lag. Skyl dit ansigt med varmt vand.

Apple Cider Eddike

Apple cider eddike har et ry for at være en kraftfuld hjem afhjælpe for mange sundhedsspørgsmål. Det kan hjælpe med at regulere fordøjelsen og revitalisere huden internt. Eksternt, er det en naturlig astringerende. Ising nogle apple cider eddike på et stykke vat og tørre det hele overfladen af din hud udrensning uden irritation. Alternativt kan du bruge bagepulver og æblecider eddike til at danne en pasta og sæbe, der eksfolierer og trænger til en dyb udrensning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com