Vækst af en savtakket eg

April 6

Vækst af en savtakket eg

Værdsat af dyreliv til deres produktion af agern, er sawtooth egetræer velegnet til hjemmet haven på grund af deres hurtige vækst og tidligt udbytte af agern i forhold til andre oaks. Mens mest eg arter producere deres første agern inden for ca 30 år, bære sawtooth oaks deres frugt så tidligt som syv år i vækst. Vælg dette træ for skygge og forventer sultne besøgende.

Beskrivelse

Indse, når du vælger en savtakket eg, Quercus acutissima, at dette træ er ikke hjemmehørende i USA og kan tage lidt ekstra indsats at finde til køb. En høj løvfældende træ, den savtakkede eg når en højde på 35 til 45 fod og en spredning på 35 til 50 fod. Dette træ enkle grønne blade har strittede margener, tager på udseendet af chestnut forlader mere end de andre eg arter, ifølge University of Florida. At tage på en pyramide til afrundet form, som det vokser, den savtakkede egetræ er velegnet til brug i byområder, selvom hjem gartnere skal plante omhyggeligt på grund af en kuffert, der udvider mod linjen jord. Holde dette træ flere fødder fra fortove til at forhindre skader fra rodvækst.

Generel pleje

Levere konsekvent pleje til din savtakket egetræer for bedste vækst og agern udvikling. Vælg denne egetræ til USDA hårdførhed zoner 5B til 9A for de mest succesrige erfaringer. Dyrke disse træer i fuld sollys og ler loam eller sandet lerjord, veldrænet jord. Dog vil savtakket oaks vokse med succes i de fleste jordtyper, herunder svagt basisk jord, selvom de foretrækker syre betingelser, da alkalinitet kan føre til klorose, eller tab af plante farve. Hvis landskabspleje med dette træ i nærheden af gaden, skal du fjerne nederste grene under væksten, som de vil hænge ned til gadeplan. Denne form for beskæring er ikke nødvendig, men i naturlige landskab indstillinger.

Problemer

Den savtakkede egetræ er ikke uden problemer. Produktionen af agern, som kan nå op til 1.300 lbs. pr. træ i et enkelt år, er potentielt problematiske for ellers walkable områder. Selvom agern tiltrække egern, som giver nogle oprydning support, kan kuld blive uforholdsmæssigt store. Desuden, som disse træer inviterer en bred vifte af dyreliv til haven, er hjorte på listen. Glad for savtakket egetræer, hjorte kan resultere i dårlig vækst af disse træer som de er sultne, på udkig efter et sted at gnide deres gevirer og kendes typisk så gentage besøgende.

Løsninger

For sund vækst, kuld vil ikke mindske træ sundhed, men være parat til at håndtere rydde op, hvis du vælger dette træ. Overveje vokser den savtakkede eg yderligere ind i din landskab i stedet for af walkable veje at holde dette problem i skak.

For hjorte skadedyr er skaber en barriere afgørende for væksten i dit savtakket træ, som ellers kan undergå betydelige skader, især på etableret træer. Overveje at placere et "træ husly" plastikrør omkring din unge træstamme at beskytte det fra gnidning og generel støtte. Derudover oprette en wire mesh barriere omkring dit træ med en høj nok til at beskytte det fra hjorte kontakt højde. For alvorlige problemer, skal du kontakte din lokale county Udvidelsesagenten at drøfte andre muligheder, såsom at skabe en alternativ fødekilde for hjorte, skræmme taktik og andre afskrækningsmidler bedst passer til din situation.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com