Årlige pleje til efteråret glæde Sedum planter

April 6

Efteråret glæde sedum planter er lav vedligeholdelse, sol-elskende stauder, der producerer en overflod af blomstrer fra sommeren indtil slutningen af efteråret. De lange blomster starter ud creme farvet og skifte til farver der spænder fra pink til kobber. Stængler og blade af sedum planter er faste og saftige. Efteråret glæde sedum planter kan vokse overalt fra 1 til 3 fod i både højde og bredde. Årlige pleje af Autumn Joy sedum planter omfatter kontrol jordbundsforhold, beskæring og dividere planterne.

Kultur

Test pH-niveau i jorden, når jorden har varmet i foråret. Efteråret glæde sedum planter foretrækker jordbund med en pH-niveau mellem 6,2 og 6,8. Jord test kits er tilgængelige i de fleste butikker som er svovl skulle sænke pH niveauer og benmel at hæve det Havecenter. Så snart jorden har varmet i foråret, bland rige organisk materiale i det. Ingen andre befrugtning er påkrævet i hele vækstsæsonen. Hvis det ikke er muligt at blande organisk stof i jorden omkring planterne, gælde en generel alle formål gødning i foråret. Planterne foretrækker fugtig jord men er sukkulenter; sukkulenter tolerere tørre perioder, fordi de gemmer fugt i deres kødfulde stængler og blade. Mulching omkring Autumn glæde sedum planter vil hjælpe jorden bevarer fugten.

Vedligeholdelse

Plantning Autumn glæde sedum i jord, der er også rig, over vanding og forkert beskæring fører til blomsterhoveder, der bliver for tung for deres stilke og efterfølgende flop over. Beskære planter i maj eller tidlig juni ved at skære dem tilbage til mindst halvdelen af deres størrelse. Mere robuste, bushier planter skyldes korrekt beskæring praksis. Stavsledere planter, hvis nødvendigt. For at satse sedum planter, forsigtigt indsætte bålet i jorden; loop et stykke nylon omkring stilke og krydse enderne af nylon over hinanden for at danne et ottetal. Forsigtigt trække planter opad og binde enderne af nylon omkring bålet.

Division

Opdele Autumn glæde sedum planter, når de begynder at se overfyldt eller stilke i midten af anlægget producerer blade, der er mindre, producere svage blomsterstilke eller producere færre blomstrer end stilke på ydersiden af anlægget. Opdele i løbet af slutningen af vinteren eller tidlig forår måneder. Skære stænglerne ned til jordoverfladen. Hvis division er at forekomme i løbet af foråret, passe på ikke for at skære nye vækst fra anlægget. Grave op klumper af sedum planter og adskille dem med en skovl eller en stor kniv. Genplante og barkflis omkring de nyligt delte planter holde jorden fugtig.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com