Hvordan til at trimme Purple Hibiscus

March 7

Hibiscus er en plante slægt, der indeholder en lang række planter. En bestemt sort, Hibiscus acetosella, vokser Bourgogne blade med lilla blomster, der pryder landskabet i sensommeren eller tidlige efterår. Denne lilla-blomstrende hibiscus er en tropisk plante og er ofte vokset som en årlig i kølige klimaer. Uanset hvor det vokser, har en Hibiscus acetosella regelmæssig beskæring så det vokser ind i en kompakt og komplet anlæg, snarere end en høj og splejsede.

Instruktioner

•Plan at trimme tilbage purple hibiscus grene flere gange i løbet af vækstsæsonen. Dette er ikke en eksakt videnskab, så fortvivl ikke, hvis du glemmer eller beskære det tilbage for meget; det vil overleve, forudsat at du er omsorgsfuld for sine andre behov.

•Prune grenene tilbage omkring 4 eller 5 inches. Klip dem ud til højre over en sund række blade, ved hjælp af et par af haven neglesaks. Anlægget vil forgrene sig derfra.

•Klippe tilbage en purple hibiscus til jorden i efteråret når det dør, hvis det er relevant. Det bare rydder op i haven og hjælper med at forhindre skadedyr fra at gøre dette område af din have deres hjem for vinteren.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com