Min aubergine blade vender gul

April 7

Min aubergine blade vender gul

Auberginer er et udmærket supplement til enhver have, eftersom de kræver minimal plads og højtydende planter. Culinary-wise, kan grøntsager tilberedes i en række forskellige måder, hvilket gør det en alsidig grøntsag til hjemmet gartner og kog. Gule blade er et tegn på noget galt med dit anlæg. Handle hurtigt, eller du kan miste en stor høst.

Handlinger

Undersøge planter er afgørende for at identificere problemer. Bemærk Hvis der er nogen synlige insekter eller larver på anlægget. Tryk på planterne for at se, hvis nogen insekter flyver.

Skadedyr

Nogle skadedyr som bladlus, whiteflies og spider mider, kan forårsage gulfarvning på bladene. Hvis skadedyr er den formodede problem, kan en eksplosion af slangen hjælpe løsne mange insekter. Insektbekæmpelsesmidler sæber eller hjemmelavet peberspray kan også medvirke til at reducere pest problemer.

Svampe

Den største trussel mod aegplanter er svampe--især fusarium visnesyge og verticillium visner, som er almindelige sygdomme til natskyggefamilien afgrøder. Natskyggefamilien afgrøder omfatter aubergine, tomater, kartofler og peber. Virussen er i jorden og suges gennem planternes rødder som anlægget fylder vand. Er, at virus er inde i planten, kan ikke det helbredes.

Forebyggelse/løsning

Drage nyttige insekter til haven, såsom mariehøns og praying mantises, at holde befolkningen. Ohio State University udvidelse anbefaler roterende afgrøder, hvilket betyder, at flytte din natskyggefamilien planter hvert år til en ny placering. Læg ikke en anden natskyggefamilien afgrøde i det samme sted i fire til seks år. Fjern inficerede planter, så snart du kan høste dem, Sørg for at fjerne alle spor af rødder og nedfaldne blade. Hvis svamp er et fælles problem, haven, behandle din jord med et svampemiddel.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com