Hvordan at vokse en sort blomme træ fra en Pit

April 7

Hvordan at vokse en sort blomme træ fra en Pit

Uanset om du bor i et koldt eller et varmt klima, er starte en sort blomme træ fra en pit en forholdsvis nem proces. Dyrkning af planter, blomster og træer fra frø og gruber kan være sjovt og givende og processen kan være et pædagogisk værktøj, som forældre kan bruge til at lære deres børn om hvordan tingene vokse. Familier kan vokse sort blommetræer fra pitten ved hjælp af meget få materialer.

Instruktioner

•Tag sorte blomme Gruber fra blommefarvet. Grundigt vaske alle rester fra hver pit, så det er helt ren og fri for uønsket debris. Placer pitten i en spand med rent vand for at se, hvis nogen af pitten flyde til toppen. Kassér eventuelle flydende gruber, fordi de ikke er brugbare og vil højst sandsynligt ikke spire. Fjerne pitten, synke og afsætte brugbar pitten.

•Dig et hul ca 3 inches dyb og placere pit i hullet lige efter den første frost (hvis du er i et koldere klima). Placer pit i 3-tomme hul og dækkes med et stykke stift, kabelforbundet stof for at holde egern fra opgravning pit og fjerne det fra hullet, før det har en chance for at vokse

•Sæt pit i sphagnum mos og sand, hvis du er i en sydlige eller varme klima, som Florida og Californien. Placer moss og pit blandingen i en zip-lock pose. Forsegl posen så at luften er blevet fjernet så meget som muligt. Placere forseglet plasticpose i fryseren og lad det i seks til otte uger (denne proces er benævnt som kolde stratificering). Plante pit i jorden, 3 inches dyb og dækket med trådnet for at holde egern og andre dyr ikke kan grave det.

Tips & advarsler

  • Befrugte og vand træ regelmæssigt for at holde den sund og voksende. Det vil tage omkring to år for træet at nå modenhed.
  • Befrugte modne træer med mikro-næringsstoffer regelmæssigt for at fremme rodvækst og understrege tolerance.
  • Sort blommetræer er modtagelige for mange forskellige typer af skadedyr og sygdomme. Bruge gartneri olier i begyndelsen af vækstsæsonen til at reducere risikoen for insekter og andre skadedyrsangreb.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com