Sådan Set Up en Terrarium til orkideer

April 8

Sådan Set Up en Terrarium til orkideer

Orkideer er lyse, elegante planter i hjem-voksende situationer med blomstrer, der vare i uger og lang levetid. Planterne vokser godt i grupper for farverige effekt men kræver specifikke betingelser for at bevare sundhed. Oprette en orkidé terrarium eller lukkede planter til at bevare fugt og varme omkring disse sarte planter. Brug specifikke plantning fundamenter og vælg lignende orkideer for bedste voksende succes.

Instruktioner

•Vælg en passende terrarium til orkideer. Terrarier med låg eller windows tillader bedre luftbevægelse, mens større og højere terrarier tilbyder mere plads til ultimate væksten og beplantning.

•Line bunden af terrariet med 2 til 3 inches af grus til dræning. Orkideer kan ikke overleve i stillestående vand og trives i gratis-afløb situationer. Lægge en halv-tomme af trækul over grus at holde bunden ren og orkidé rødderne fra vokser ned i vandet og grus.

•Mix sphagnum og grus i lige store dele som en stærk, støttende fundament. Lægge 4 inches af blandingen over trækul. Denne foundation giver orkideer fri dræning og plads til rodvækst, med god luftbevægelse omkring rødderne. Orkideer trives ikke i stramme eller tyk traditionelle jord, fordi deres rødder skal trække vejret.

•Plant en række orkidé sorter fra samme familie med lignende voksende behov for succes. Vælg Phalaenopsis, Dendrobium, Cymbidium eller Oncidium familierne til et bredt sort udvalg. Plante orkideer i huller dyb og bred nok til deres root bolde, med alle blade at nå over jordens overflade.

•Stick bambus stakes i plantning instituttet ved siden af hver orkidé. Hvis orkideer har blomsterstilke, klip dem til disse indsatser. Indsatserne sikre fundamentet og støtte de orkidé stilke, som de vokser.

•Sæt terrarium i et sted med hele dagen kunstige eller indirekte lys. Læg aldrig terrarier i fulde sollys, fordi det kokke planter inde. Orkideer er bedst med kunstig belysning eller lyse, indirekte sollys.

Tips & advarsler

  • Vand orkideer med 3 inches af vand til at starte. Terrarium miljøet opfordrer vand fordampning og kondensering og dermed kræver vand mindre hyppigt. Vand til orkideer igen, når kondens forsvinder.
  • Befrugte orkideer med vandopløselige 20-20-20 gødning to gange om måneden. Bland gødning på en fjerdedel magt til at give orkideer blid fodringer.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com