Følgesvend anlæg til estragon

April 8

Følgesvend anlæg til estragon

Oprindelig i det Kaspiske område og Sibirien, franske estragon har en aniselike, lakrids smag, der er særlig velegnet til eddiker og fisk, men det har også mange andre anvendelsesmuligheder i køkkenet. Det er en nem at vokse urter ofte anvendes som følgesvend anlæg med aubergine og artiskok.

Beskrivelse

Fransk estragon (Artemisia dracunculus) kan dyrkes som et årligt eller som en staude. Det foretrækker fuld sol men gør ikke godt i varme temperaturer. I områder hvor temperaturer går over 90 grader Fahrenheit, kan det være nødvendigt at yde delvis skygge. Plante franske estragon 24 inches fra hinanden i en veldrænet jord. Det vokser til en højde på 24 til 36 inches. Hvis der dyrkes som en flerårig plante, kan det være nødvendigt at dække franske estragon med barkflis i vintermånederne.

Følgesvend plantning

Følgesvend plantning er praksis med at finde planter tæt på hinanden på grund af deres evne til at supplere hinandens vækst eller at tiltrække eller frastøde nødvendige insekter. Det kan være en naturlig metode til at befri din have af skadedyr. Duften af franske estragon frastøder de fleste insekter. Det er også anset for at være en "sygeplejerske plante," hvilket betyder, at det øger væksten og smag af nærliggende planter.

Aubergine

Aubergine er medlem af natskyggefamilien, som også omfatter tomat, peber og kartoffel. Det kræver en lang, varm sæson for at trives. Planterne er let dræbt af selv en let frost og bør ikke plantet i jorden, indtil alle faren for frost er gået. Plante aubergine 2 til 2 1/2 fødder fra hinanden i rækker 3 1/2 til 4 fødder fra hinanden. Skadedyr aubergine omfatter jordlopper, Colorado kartoffel Bille, bladlus og spider mider. Plantning franske estragon i umiddelbar nærhed kan hjælpe afværge disse skadedyr. Fransk estragon og aubergine bruges ofte sammen i mange opskrifter.

Artiskok

Artiskokker er en flerårig plante. Den spiselige del af planten er dens umodne blomsterknop. De fleste sorter af artiskokker reproducere ikke sand fra frø og er plantet ved hjælp af de delte rødderne af en anden artiskok plante. Artiskok planter vokse til en højde af 3 til 4 fod med en spredning af op til 6 fod. Space planter 4 til 6 fødder fra hinanden i rækker 6-8 fødder fra hinanden. Artiskok planter er modtagelige for artiskok plume moth som snegle og snegle. Plantning franske estragon i nærheden kan bidrage til at afskrække disse skadedyr og kan også forbedre den samlede kraft af anlægget. Artiskokker og franske estragon bruges ofte sammen i opskrifter, såsom dips og dressinger.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com