Hvor ofte har vand Hammer lynafledere skal udskiftes?

April 9

Alvorlige chok kan opstå i residential VVS når der er tale om overdreven vandtryk. Korrekt installeret hammer lynafledere mindske muligheden for at beskadige VVS-systemet. "Stød kan forårsage for tidlig svigt af rør, vandvarmere, vaskemaskiner og ventiler," siger Svend blikkenslager Tony Marinas.

Funktion

Som vandet strømmer gennem et rør, skaber det bevægelse og pres. Bevægelse kan styres ved korrekt installation hammer lynafledere nær kontraventiler ud over korrekt placering af understøtter, bøjler, og/eller omsnøringsbånd. En vand hammer afleder vil blødgøre ventilen lukker, således øredøvende støj ved adsorbing stød af ventilen opererer.

Typer

Vandslag lynafledere (stempel og kammer stilarter) er tilgængelige for beboelses- og kommerciel brug. Lynafledere er gevind, limet eller loddet på rørene. Afhængig af design af rørføring, fås i rustfrit stål, planlægge messing og kobber, og/eller PVC 80 materialer.

Lang levetid

Rustfrit stål bygget (kammer-stil) vand hamre sjældent, hvis nogensinde, skal udskiftes og er garanteret på livstid af VVS. I modsætning til stempel-type enheder, som har bevægelige dele, har kammer-stil lynafledere en dokumenteret track record, ifølge Jay R. Smith MFG Company, en producent af VVS og dræning produkter i ikke-beboelse byggebranchen... Stempel-type vandslag lynafledere er mekanisk udstyr, som er tilbøjelige til at mislykkes uden varsel. Udskiftning intervaller er umuligt at forudsige på grund af forskellige faktorer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com