Ideer til landskabspleje med floden sten

April 9

Når du tænker på landskabspleje, får træer og blomster naturligvis al opmærksomheden. Men sten har en plads i landscaper's toolkit, også. Især er river klipper nyttige. Du kan bruge disse glatte og farverige sten til at skabe et dynamisk og fredfyldt landskab i din baghave.

River sten

River sten er simpelthen klipper, der er kommet fra en flod. Denne langvarig udsættelse for rindende vand skaber den karakteristiske glat overflade. Afhængig af sammensætningen af klipperne, de kan være forskellige farver eller endda flere farver i lange bands omkring stenen. Denne alsidighed giver landscapers kreative frihed i deres landskabspleje projekter.

Bortset fra indsamling klipper fra en lokal flod, er de tilgængelige i hjemmet og haven og landskabspleje butikker. Også, leverandører på internettet ofte sortere dem i størrelser og farver. Mens det koster penge, det er mere tid effektivt at købe 2 lbs. medium størrelse stribede røde klipper derefter at forsøge at gå på jagt efter dem én ad gangen.

Stien eller gangbro

Sandsynligvis er det mest almindelige landskabsarkitektoniske projektet ved hjælp af floden sten haven stien. Dette er ofte en fuld sti med stenene lagt ud flush mod hinanden for at gøre en solid vej, undertiden lagt i mørtel. Det kan også bestå af et par store sten, der udgør en enkel stepping sten sti. Eller du kan bruge mindre sten som grænser for en græsklædt sti.

Grænser

En anden måde at bruge floden sten er form grænser for træer eller blomsterbede. Opbygning af en sten cirkel rundt om et træ har en dekorativ effekt, især hvis du kan finde sten farver, der supplerer farven af barken. River sten også gøre attraktive grænser for blomsterbede eller vegetabilsk patches fordi de skaber en naturligt udseende kant. At skabe en lidt uregelmæssigt formede sten grænsen hjælper dit blomsterbed at blend godt med resten af dit landskab.

Dam Bank

River sten ser især hjemme omkring en dam eller vandfald. Brug små til mellemstore sten til at oprette en skrånende bank, der hjælper en dam flette ind i resten af haven. Placer nogle store sten strategisk omkring dammen til at tjene som sæder for besøgende at nyde roen i rindende vand i din baghave. Glem ikke at droppe et par floden småsten i din Dam, også.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com