Stueplante Spider mider

April 9

Haveplanter er ikke alene i at blive plaget af skadedyr; dine potteplanter kan også blive påvirket. En af de mest almindelige gerningsmændene er spider mite. Spider mider kan formere sig hurtigt og skade og dræbe dit anlæg, så skynder tilrådes

Ikke et insekt

Spider mider er tæt knyttet til edderkoppen. De lever af saften fra dit anlæg ved hjælp af deres nål-lignende munden. De trives i varme, tørre betingelser og er vanskelige at se med det menneskelige øje.

Forebyggelse

Holde din plante sunde. En plante, der kæmper for at overleve er mere tilbøjelige til at bukke under for spider mider. Efter at have arbejdet med din plante vask dine hænder samt enhver haveredskaber kan du har brugt til at undgå spredning af en ukendt infestation.

Symptomer

Det første tegn på spider mider er en lille gul misfarvning på undersiden af bladene. Som angrebets omfang vokser, kan du bemærke tynde stropper mellem bladene.

Milde skadedyrsangreb

En løsning af rengøringsmiddel og vand vil slippe af med en mild angreb. Tør ned begge sider af hvert blad. Insekticid sæbe bør også arbejde på dette stadium.

Moderat til svær angreb

Gartneri olier, tilgængelig på mange haven forsyning butikker, er den mest effektive spray mod spider mider. Insekticider er også effektiv. Hvis dit anlæg er alvorligt inficeret med spider mider, er den bedste ting at gøre, bortskaffe det til at forhindre spredning til andre planter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com