Sådan dække en Loveseat

April 9

Sådan dække en Loveseat

Dækker en loveseat eller sofa i dit hjem vil hjælpe med at give dit værelse en nyt udseende uden at pådrage sig omkostningerne for nye møbler. Den hurtigste og mest overkommelige metode dækker møbler er at købe en pre-made slip cover. Der er flere forskellige virksomheder, der fremstiller slip covers og nogle er lavet til at strække sig for at sikre en stram og mere permanente udseende løsning. Du kan finde slip dækker i næsten ethvert stof, herunder læder. Nogle populære hjemmesider til at købe slip dækker er sikker pasform, strække og dække og Slip dække Shop.

Instruktioner

•Brug båndet måle, bestemme bredden af den forreste del af din loveseat startende fra indersiden af én arm og spading til indersiden af den anden. Næste mål omkredsen af din loveseat (sammentælling bredden på hver side). Du kan også nødt til at måle din loveseat højde og tilbage bredde. Hvis du beslutter at købe din slip cover vil afgøre hvad nøjagtige målinger, du bliver nødt til at gøre. Deffer slip cover producentens hjemmeside for komplet måling instruktioner.

•Indstil hvad farve og stof du gerne vil bruge til at dække din loveseat. Du vil også nødt til at beslutte, hvilken stil af slip cover du gerne vil købe. De mest populære stilarter af slip covers til at vælge fra omfatte firkantet pude, T-pude, pjusket, glat og elastisk.

Ifølge Home fremskaffe er firkantet pude slipcovers til brug på sofaer, loveseats eller stole, der er kvadratet på boks formet puder. T-pude slipcovers er til brug på sofaer, loveseats eller stole, der er T-formede puder. Pjusket slipcovers har elastik syet i hele bagsiden af coveret, der giver dækning tilføjet understøttelse. Lige slipcovers har en med nederdel front og slips på hjørnet af din sofa eller loveseat. Elastisk slipcovers er designet til at passe dine møbler stramt. Denne slipcover er meget versicle fordi det kan passe næsten enhver stil sofa, loveseat eller stol. Nogle elastisk slipcovers kommer med træ ankre, der kan placeres i hjørnerne af dine møbler til at sørge for at dække placering ikke forstyrres.

•Installation vil være lidt forskellig afhængig af hvilken type af dækning, du køber, men generelt du indledningsvis draperinger dækslet over den hele loveseat og sørg for at arme og sider af møbler passer ind i slip cover. Efter du har placeret dækslet over toppen af dit loveseat, tuck dækslet ind i sprækkerne af din loveseat sørge for eventuelle overskydende stof er gemt væk.

Hvis din slip cover medfølger træ ankerpunkter, først indsætte ankre i udpegede anker poser af din slip cover. Din dækning installationsvejledning skal give dig oplysninger om, hvor disse poser kan findes. Derefter drapere dine slipcover over toppen af dit loveseat, og sørg for det er anbragt korrekt, og guffe ankerpunkterne i sprækker i din sofa eller loveseat. Guffe i det overskydende stof ind i sprækker i din loveseat og nyde dine møbler nyt look.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com