Sådan får du gratis planter og frø

April 10

Sådan får du gratis planter og frø

Alle elsker et godt anlagte værftet. Det er især indbydende for at se yards med smukke blomster og buske vokser i dem. Udgifter til blomster og buske, som alt andet, er stigende, og det kan være ganske dyrt at købe alt fra en planteskole eller detail butik. En sikker måde at have denne smukke græsplæne er at starte en "frø og busk exchange" med venner, familie og naboer.

Instruktioner

Sådan får du gratis planter og frø

Respektive til alle du kender, der vokser alle slags blomster eller buske i deres gård. Spørg, hvis du kunne få nogle af frøene fra deres blomster i efteråret. Mange planter og blomster reseed årligt, og har altid masser af ekstra frø, som du kan samle og plante. Forsegle disse frø i en ziplock pose eller et glaskrukke, og du vil være klar til plantning tid.

•Offer til handel en spire fra nogle af dine egne planter og buske. Folk elsker at handle med ting og afprøve nye planter i deres værfter. Hvis nogen du kender nævner, at nogle af deres planter eller buske skal tyndet ud, tilbud om at hjælpe dem gøre arbejdet i bytte for en del af planterne. De vil med glæde acceptere for at få hjælp.

•Tag en tur i skoven og kig omkring dig. Mange vilde blomster kan være gravet op og transplanteret. Bare sørg for du ved, hvis du er i skoven, og har bedt deres tilladelse til spejder for planter. Du skal også har nogle grundlæggende kendskab til planter og blomster. Du ønsker ikke en fuld af poison ivy blomsterbed!

•Don't være bange for at spørge venner og naboer til "starter" af deres blomster eller buske. Folk er meget stolte af at have viser de skaber, og er mere end glade for at dele. De fleste vil endda give dig råd om, hvordan at tage sig af denne særlige anlæg. Rose af Sharon er en smukke busk. Det ganger også ganske hurtigt, så folk normalt har en overflod af lille baby spirer om foråret. Og de som regel klippe eller hugge dem ned. Disse spirer kan blive din for at grave.

•Se for små træer til at spire op i din værftet. Frøene kan blive blæst fra hvor som helst! Beskytte det lille træ, indtil det har fået større, derefter flytte det til et mere hensigtsmæssigt sted. Ahorn træer er berygtet for at have deres afkom pop op over det hele. Lad disse små fyre leve i stedet for at klippe dem. Du måske kunne handle dem for en plante du ønsker fra en andens værftet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com