Hvordan man laver en nødsituation ly

April 10

Evnen til at opbygge en nødsituation shelter er en færdighed, der forhåbentlig aldrig til at bruge. Går tabt eller strandede på grund af et vrag, nedbrud eller uroligheder kan diktere at sove udendørs er nødvendige, og en survival kit eller husly ikke er tilgængelige. Lære hvordan man laver en nødsituation shelter er noget alle bør vide hvordan man gør som en afgørende udendørs overlevelse færdigheder.

Instruktioner

•Vælg en placering til husly, der ikke er i et lavtliggende depression, hulvej eller andet område, der kan være let oversvømmet fra regnen. Placering for struktur bør være i nærheden af kilden til de materialer, som du vil bruge til at ly.

•Locate en stang, der kan bruges som en vigtigste støtte eller ridge pole til husly. Vælg en robust pol, der er mindst 8 til 10 fod lange. Undgå at bruge træ, der er fundet liggende på jorden, som det kan være rådne eller mættet med vand, hvilket gør det vanskeligt at bevæge sig og bruge. Skær stangen med en økse eller en kniv fra en stående træ.

•Vælge et træ med en lavt lemmer eller delt stammen som den ene ende af højderyggen pol kan være udhvilet. Find et træ med en lavere lemmer eller split, der handler om taljen høj og Placer ene ende af højderyggen pole, så det er forhøjet i lemmer eller split, med anden enden på jorden.

•Lash slutningen af ridge pole understøttes af lemmer eller delt i sted med vin, sejlgarn, wire eller reb til at holde det sikkert på plads.

•Vælg kortere lemmer til at bruge som ribben på hver side af højderyggen pole. Position ribben lemmer langs højderyggen pole, så de er vippet med ene ende på jorden og den anden ende hviler på højderyggen pole. Vælg korte ribben for markedsføring i slutningen af ridge stangen hvilende på jorden og arbejde op til længere ribben som du arbejder hen mod slutningen understøttes af lemmer eller opdele.

•Weave pine grene og grene og uden side ribben for støtte, husly og stabilitet. Placere lag af grene eller formalet kuld, herunder blade og græs, på siderne af husly til at opbygge lag i en dybde af mindst 1 fod på begge sider, hvis det er muligt.

•Sæt bløde pine grene eller andre lignende materialer, herunder blade og græs på jorden inde i ly for komfort og varme.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com