Sådan fjerner armhulen lugt & pletter

April 10

Sådan fjerner armhulen lugt & pletter

Armhulen lugt og pletter er fælles gener, at de fleste mennesker nødt til at beskæftige sig med lejlighedsvis. Selvom pletter kan være lettere at få øje på hvide elementer, kan de samme pletter også lure på farvede elementer. Underarm pletter er lavet ved reaktion mellem ingredienser i din antiperspirant og salte i din sved. Lugten er skabt af bakterier på huden i dine armhuler. Ved at følge et par enkle teknikker, dine emner vil lugte friskere og pletterne vil forsvinde.

Instruktioner

•Fyld en vask med 2 kopper vand og 5 tbsp. hvid eddike. Sættetid dine farvede elementer i 1 time; Skyl med koldt vand. Eddike bør hjælpe med at reducere pletter og fjerne lugt.

•Hvis din elementer er hvide, sættetid dem i en blanding af 2 kopper vand og 2 kopper hydrogenperoxid i 1 time. Vask i koldt vand og lufttørre. Hvis der pletter stadig, sættetid varerne i 1 kop vand og 3 kopper hydrogenperoxid. Derefter vaskes i koldt vand og lufttørre. Hydrogenperoxid hjælper lysere farven på dine elementer og minimere pletter og lugt.

•Hvis din elementer er farverige, vask i koldt vand med 1 kop farve-safe blegemiddel og 1 kop vaskemidler. Farve-safe blegemiddel vil lyse farver af dine emner og reducere pletter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com