Hvordan man opbygger en mursten veranda eller terrasse

April 11

Hvordan man opbygger en mursten veranda eller terrasse

Baner udendørs områder kan tilføje en hel del boligareal til dit hjem i de varmere måneder. Verandaer og terrasser er fantastisk til bbq's, parter eller bare nyder vejret. Der er en række muligheder derude for materialer til brug for disse projekter, men kun få matche holdbarhed og visuel appel af mursten. De følgende trin vil illustrere hvordan man opbygger en veranda eller terrasse med brolægning mursten.

Instruktioner

•Den første skridt i opbygningen af en asfalteret udendørs område er at måle og fjerne jorden. Bruge stakes og streng til at markere et område. Bestemme hvor jordoverfladen bør være og gøre et varemærke for det mod en væg eller på indsatserne i jorden. Fjerne jord, sten eller andet materiale i arbejdsområdet til en dybde 5 inches lavere end dit mærke. Hvis den ønskede jordoverfladen er væsentligt anderledes end niveauet af græs omkring arbejdsområdet, overveje at bygge en støttemur eller andre struktur til støtte for kanten af gårdhave eller veranda.

•Nu, at området ligger fylde det med pulveriseret kalk til en dybde af tre inches. Du kan få kalk fra et nærliggende stenbrud, hvor de vil sælge det af ton som 'affald' eller 'ryste'. Pack kalk i den eksisterende jord ved hjælp af en lejet komprimator eller ved at lægge dele af krydsfiner over kalk med tunge genstande holde det nede. Kalk vil tjene som både en underlaiment for mursten samt hæmmer væksten af græs og ukrudt.

•Den næste skridt er at gøre en praksis layout. Du kan bruge en række forskellige mønstre og typer af fliser til at skabe et design med så få snit som muligt. Det ideelle scenario er en hvor du kan bruge hele mursten til hele projektet. Hvis layout viser, at du bliver nødt til at skære en hel række af mursten til at holde med dit design, overveje at flytte kanten af dit projekt, sådan at det ender med en fuld række i mursten. I projektet afbilledet, en række af sorte mursten blev føjet til kanten af asfaltudlæggere at undgå at skære en hel række.

•Nu at du har dit område godt markeret og materialer ved hånden er det tid til at lægge mursten. Fyld arbejdsområdet med en anden tommer løs kalk. Start i et hjørne og arbejde din vej på tværs af de smalleste side af din veranda eller terrasse. Lægge mursten, en ad gangen og sørg for, at de sidder ca 1/2 '' højere end den ønskede jordoverfladen. Brug en lille torpedo plan for at kontrollere niveauet af mursten og bruge en gummihammer til at foretage justeringer. Tilsætte kalk nedenunder hver mursten, hvis det er nødvendigt og sørg for hver mursten ikke er kun niveau selv men selv med de omkringliggende mursten. Fortsætte denne proces, indtil alle pavers er lagt.

•Med dine mursten lagt dit projekt er ved at være færdigt. Hæld løs sand over hele arbejdsområdet og feje det rundt med en kost. Sandet vil fylde ind i revner mellem mursten og holde dem fra at gnide mod hinanden. Bruge en komprimator at glatte ud området og derefter vaskes med en slange. Verandaen eller terrassen vil se fantastiske og være klar til brug straks. Efter den første regn vil du ønsker at tilføje mere sand og arbejde det i efter samme metode. Hvert år eller så bagefter Følg de samme trin for at holde våbenhuset ser ud stor.

Tips & advarsler

  • Hvis du skal skære mursten til at passe ind i dit projekt, kan du bruge en hammer og mason mejsel eller en mursten så. Tegn en streg på din mursten hvor det skal skæres. Sætte et hjørne af mejsel mod linjen og ramte let med hammer. Fortsætte, indtil der er en groove skåret i mursten hvor din linie plejede at være. Derefter placere den fuld leder af mejslen ind i rillen og slå hårdt med hammer til at splitte mursten.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com