Hvordan man får skimmelsvamp af injektionsmørtel marmor med bagepulver og brintoverilte

April 11

Ligesom mange husholdningsartikler er marmor og injektionsmørtel modtagelige for tiltrækker mug og meldug, som er svampe, der kan nemt vokse i fugtige områder i hjemmet. Ud over forårsager fysiske irritationer, kan mug skader marmor af permanent farvning det, hvilket er grunden til du bør fjerne skimmelsvamp, så snart du ser det på din marmor eller i din marmor flise injektionsmørtel. Ved at lave et grødomslag med bagepulver, brintoverilte og vand, kan du fjerne mug og andre organiske pletter, der genskaber marmor til sin tidligere kvaliteten.

Instruktioner

•Tag på rengøring handsker og en beskyttende maske.

•Kontrollér en grødomslag ved hjælp af enten bagepulver eller brintoverilte. For en bagepulver grødomslag, hæld 1/2 kop bagepulver i en skål og tilsættes langsomt vand til bagepulver, indtil blandingen danner en tekstur tykkelse lig af jordnøddesmør. Hvis du hellere vil bruge brintoverilte, hvilket er særligt nyttigt for organiske pletter som mug, tilføjes skålen i stedet for bagepulver 1/2 kop pulverform kridt eller talkum. Derefter tilføje 12 procent brintoverilte til den pulveriserede kridt eller fedtsten indtil det er også teksturen af jordnøddesmør.

•Spread grødomslag på formen plet på din marmor injektionsmørtel så at grødomslag er ca 1/4 til 1/2 tommer i tykkelse. Du kan sprede grødomslag med en spatel eller en træske. Bare sørg for at du rense sprederen grundigt med varmt vand og sæbe efter brug det til at sprede grødomslag.

•Dæk grødomslag med et ark af plast wrap.

•Lad grødomslag på injektionsmørtel for 24 til 48 timer.

•Fjern grødomslag og vask injektionsmørtel med rent vand og en mild flydende opvask detergent. Skyl og derefter lade injektionsmørtel tørre.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com