Hvad er de forskellige typer af dækfrøede planter?

April 11

Dækfrøede planter er beskrevet som planter, der gør blomster frø. En anden er betegnelse blomstrende planter. De er en af de største grupper i planteriget. De har rødder, stængler, blade og blomster. De fleste planter, som du ser når du ser ud hvilken som helst rude er normalt dækfrøede. Der er mange forskellige typer af dækfrøede planter, der producerer frø og frugter.

Betydning

Angiosperm planter får deres navn fra det faktum, at deres frø er produceret inden for frugten af planten. Frugten bruges til at flytte frø fra moderplanten. Alle disse planter producerer frugt, men nogle er ikke kategoriseret som frugt. Nogle frugter fra planter kan flyve gennem luften som ahorn træ frø og mælkebøtter. Andre flyde på tværs af vand som kokosnødder. Endda spiselige frugter er ikke skam mente at blive spist med frø. De er karplanter med ægte rødder, at forankre dem til jorden. Rødderne tage i næringsstoffer og vand, mens stilke kan være grøn eller woody og er i stand til fotosyntese.

Funktion

Dækfrøede planter er opdelt i to separate grupper baseret på udformningen af deres frø. Enkimbladede har et enkelt frø som majs. Andre funktioner er de har ribber, der er parallelle med hinanden, trævlede rødder, der forgrener, grønne stængler og kardiovaskulære bundter i rødder og stængler. Dicots har en to stykke frø som den peanut plante et godt eksempel. Disse typer af dækfrøede har blomst par i multipla af fire eller fem, ribber gren ud fra centrale én, en større roden hvorfra mindre dem vokse og nogle få i ringemønstre.

Typer

Dækfrøede planter er en af de mest forskelligartede plantegrupper rundt. De har planter, der lever af andre planter, som flydende eller rodfæstede planter i damme eller marine indstilling. Andre typer omfatter urter, træer, vinstokke, grøntsager og buske. De største tre grupper af dækfrøede planter er solsikke familien, orkidé familien og ært familie. Der er mange forskellige typer af frø er omfattet af en frakke. Hver angiosperm frugt og frø varierer. Pinto bønner og Ricinus bære en frø indeni. De er selv af som en frugt, da de bærer frø. Nogle frø er Mælkebøtter, bønner og morbærtræerne.

Funktioner

Dækfrøede planter har en coevolution funktion, idet de bruger andre insekter og dyr som bestøvere. Samspillet mellem anlægget og dyrene er når dyrene transportere pollen fra den mandlige del af blomsten til hunnen. Nogle blomsterne bliver bestøvet af kravlende insekter og nogle af flyvende insekter som forskellige typer af honningbier. Nogle dækfrøede bruge biller som bestøvere på grund af hvordan de opfatter farven rød. Nogle frugter har brugt nogle dyr som frø luftfartsselskaber. Hver dyreart har en afhængighed på dyr og insekter, der viser hvordan naturen understøtter hinanden.

Identifikation

Frugten af dækfrøede har mange forskellige typer. Ananas og morbær kommer fra mange blomster, og de kaldes flere frugter. Samlede frugter er fra flere separate eller griflen på en blomst. Eksempler på denne type af frugt er jordbær, hindbær og brombær. Simple frugter kommer fra en Støvvej eller carpal i én blomst. Der er mange sorter af simpel frugt nogle er beskrevet som kødfulde eller tør. Nogle kødfulde frugter er apple, blommer og ferskner beskrives som enkelt frø med stenede frugtskallen. Frugter er enheder af spredning til frø. De distribueres gennem vind, vand, dyr og insekter af forskellige typer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com