Hvordan man opbygger en udendørs køkkenbordet

April 11

En udendørs køkkenbordet kan være aspekt af dit udekøkken, der tilføjer en lille strejf af elegance. Valg af materiale, som din udendørs køkkenbordet er lavet af er et vigtigt aspekt af byggeprocessen. Læs videre for at lære hvordan man opbygger en udendørs køkkenbordet.

Instruktioner

•Decide hvilken slags bordplade du gerne vil bygge. Spørg dig selv om du har brug for en, der er 2 fod lang eller en, der er lidt længere. Også beslutte på et kig. Har du flere muligheder for slags materiale, du vil bruge til køkkenbordet. Du kan bruge marmor, sten eller rustfrit stål.

•Find område at bygge køkkenbordet. Vælg et sted, der er i nærheden af dine andre udendørs madlavning områder. Af grillen ville være en god placering. Du gerne vil et sted, der er nem at bruge. Du vil gerne være i stand til at skære din mad, flytte det til grillen, og socialisere med gæster uden at gå for langt.

•Build struktur. Din udendørs køkkenbordet er meget gerne den ene du har indeni, så gør det om samme højde. Hvis du er interesseret i at gøre køkkenbordet en permanent tilføjelse til din baghave, og du vil have noget, der vil virkelig overraske dine venner, kan du overveje at bygge en lille væg for at sætte din bordplade på. Hvis du ikke er så interesseret i dette, eller hvis du ønsker at bygge en tæller, der kan have nogle opbevaringsskabe nedenunder, derefter bygge et stativ af træ. Overveje, hvilken type af køkkenbordet du vil lægge på standby, når du beslutter dig hvordan man opbygger det. Hvis du bruger marmor, derefter skal du noget meget robust fordi det vil have til at bære vægten.

•Klippe et stykke træ, som er længden af din køkkenbordet og vedhæfte det til at stå ved hjælp af søm eller skruer.

•Applicer en liberal beløb af klæbemiddel såsom Gorilla lim til toppen, og lå materialet du har valgt på den. Efter det har tørret, vil du have et arbejde udendørs køkkenbordet.

Tips & advarsler

  • Du kan tilføje kabinetter til din bordplade ved at bygge hylder inde i strukturen.
  • Beskyt din bordplade ved at holde den dækkede når den ikke er i brug.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com