Maidenhair vin pleje

April 11

Maidenhair vin--Muehlenbeckia complexa--en indfødt af New Zealand og Australien vokser indendørs som en hængende stueplante, topiary modellen eller udenfor som en slyngende vin. En evergreen, den har små ovale blade knyttet til sort slyngtråde. En moden maidenhair vinstok producerer lidt cremet blomstrer i foråret og forsommeren.

Vækst vaner

En maidenhair vin vil klatre op et espalier, hegn eller træ med lethed. Vin har ikke brug for noget at klatre; det sprawls på tværs af jorden og gør en rimelig bunddække. Det hjælper med at forhindre erosion og vokser over pisterne. Når fuldt udvokset, vin vil nå op på 20 til 30 fod, men normalt gennemsnit omkring 15 fod. Det vil tolerere beskæring, så det kan blive formet til at passe enhver størrelse landskab eller hjem decor.

Sollys

Plante maidenhair vin i en placering, hvor den modtager morgen sollys. Vin trives med omkring fire timer i solen om dagen. Når der dyrkes som en stueplante, vælge et solrigt sted i hjemmet, der opfylder den vin solen krav. Det vil vokse godt indendørs med indirekte solen. Under den varme eftermiddag vokser maidenhair vin bedst i en region, hvor det oplevelser dappled skygge.

Grundlæggende

En maidenhair vin kan tåle en temperatur drop til 10 grader Fahrenheit. Vin foretrækker et temperaturområde fra 32 til 90 grader F. Når der dyrkes udenfor, vand maidenhair vin to til tre gange per måned. Hvis vejret er alt for varm, kan vin kræver hyppigere vanding. Holde maidenhair vin jævnt fugtig, når de dyrkes som en stueplante. Maidenhair vinstokke holdt som potteplanter vil drage fordel af re potteplanter meget et til to år.

Forebyggelse

At holde maidenhair vin sundt med regelmæssig gødning programmer kan forebygge sygdomme. Befrugte vin, med et generelt formål gødning som en 20-20-20. Anvendelse af gødning i foråret og sommeren. Anvende en systemisk fungicid hjælper med at forhindre vin fra lider svampeinfektioner i fugtigt vejr. Overvåge anlægget nøje for tegn for bladlus og andre skadedyr. Straks behandle vine med et insekticid, hvis et insekt angreb opstår.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com