Hvad er Root struktur af en japansk ahorn?

March 15

Hvad er Root struktur af en japansk ahorn?

Japanske maples synes eksotiske og skrøbelige, og de kræver specialbehandling til at trives. De vokser ikke godt i tør, blæsende klima eller basisk jordbund, men foretrækker veldrænet, let sur jord og milde, fugtige vejr. De har en lavvandet rodsystem, der er let tørret ud under tørre forhold, men i den rigtige placering, vil de vokse i mange år.

Roden dybde

Japansk ahorn rødder er lavvandede, hvile 4 til 8 inches under jorden, og fint dannet. De kan sprede to til tre gange længden af træerne, men sjældent vokse dybere end 3 til 4 fod under jorden.

Pleje

Fordi rødderne er lavvandede og fine, japansk maples behøver veldrænet, løs jord. Ændre jorden med kompost eller staldgødning til at forbedre dræning og tekstur og tilføje tilføje 3 til 6 inches af jord, så kronen--hvor rødderne mødes i bagagerummet--sidder lidt over den omgivende jord. Japanske maples foretrækker Sure, lidt fugtig jord, men kan tåle ikke fugtige, klamme betingelser. Muld jord med 3 til 4 inches af træflis til at bevare fugt.

Problemer

Fordi feeder rødder sidde så tæt på overfladen, de konkurrerer med græs og andre planter til næringsstoffer. Græsplæner vil ikke vokse godt nedenunder japanske maples. Muld området i stedet. Træet vil vokse bedre og du vil fjerne risikoen for plæneklipper skader.

Overvejelser

Unge japanske maples har ikke en tilstrækkelig rodsystem at få fugt fra jorden. Vand dem ofte, så rødderne ikke tørrer ud og Pak stammen af træet med træ indpakning at undgå solskoldning. Hvis rødder bliver udsat, dæk dem med et tyndt lag af jord og muld.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com