Hvordan man dyrker søde løg

April 12

Hvordan man dyrker søde løg

Hvis du har besluttet at plante søde løg i din have, skal du overveje et par ting før plantning. Først skal du købe den rigtige type af søde løg til dine klima. Generelt, kan du vælge lang dag og kort dag løg sorter, velegnet til det sydlige og nordlige klimaer, henholdsvis. Du skal også beslutte, om du ønsker at plante fra frø, transplantationer eller sæt, som er små pærer. Plantning fra sæt betragtes som den nemmeste metode.

Instruktioner

•Till omkring 3 inches af kompost eller komposteret gødning i haven sengen i slutningen af efteråret. Brug den haven hakke til at dyrke de første 6-8 inches af jord. Gøre dette før plantning i foråret, således at jorden kan "passere" over vinteren og udvikle næringsstoffer.

•Purchase søde løg sætter så tidligt som muligt, mens de er stadig pærer. Undgå sæt, der er begyndt at spire i børnehaven.

•Till jorden igen så snart chancen for frost er forbi i det tidlige forår. Plante løg sæt 1 tomme dyb, to inches fra hinanden, med omkring seks pr. linje i træk. Rækker bør være fordelt 12 til 18 inches fra hinanden.

•Kapacitet løg ugentligt, eller mindre, hvis der er tilstrækkelig regn at sikre løg modtager vand mindst en gang om ugen.

•Tag på din have handsker og hånd trækker ukrudt omkring løg rækker. Løg er meget intolerante over for ukrudt, som de konkurrerer med dem til næringsstoffer og lys. Ukrudt hver uge for at sikre haven sengen forbliver weed gratis.

•Træk ud hver anden søde løg plante i retning af rækker til at bruge som grøn eller forårsløg, når de er mere end 6 inches høj. Dette vil give de resterende planter plads til at udvikle pærer. Når løg stilke har slået gul-brune og visne i midten til slutningen af sommeren, er det en indikation, pærer er klar til høst.

•Træk modne løg på en solrig dag i de tidlige morgentimer, men efter dew fordamper. Trække op af stilke, eller forsigtigt bruge en haven spade til at vikle løg pære uden at skære skind.

•Spread løg på ark af gamle avis i en dappled-solrigt område. For meget sol og løg kan få solbrændt, men de skal nok til at starte dem tørre ud. Flyt løg inde til en mørk, kold og ventileret område før mørkets frembrud.

•Opbevar løg pærer i mesh poser, eller fletning stilke sammen for at skabe løg klaser, og hænge i et godt ventileret område for to uger til at helbrede. Søde løg ikke gemme meget godt, så brug senest to måneder efter høst.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com