Hvad er den mindste hældning for en indvendig kloak rør?

April 12

Hvis du bemærker, at din vask eller toilet er sikkerhedskopiering af mere hyppigt end det bør, og du har markeret linjen for træsko, kunne dit problem være mere grundlæggende. For at fungere ordentligt, har indvendig kloak rør en maksimale og minimale mængde skråning, som de skal over længden af Kør til effektivt bære affald og vand til kloaksystemet.

Afløbssystemer

Kloaksystemer i et hus eller en opholdstilladelse løbe ud til enten en kommunal kloak levering eller en septiktank system. I de fleste opsætninger er der typisk en eller to store rør, kaldet stakke, der indsamler brugt vand fra forskellige inventar såsom toiletter, vaske og badekar. I USA udnytte disse armaturer, bortset fra toiletter, 1-tommer til 1.5-tomme rør. De vigtigste stakke, på den anden side kan være 3, 4 eller 5 inches lang, afhængigt af placeringen.

Du installerer systemer selv

Før du laver nogen form for spildevand installation eller remodellering, check med din kommunale eller county regionen for VVS-koder i dit område. VVS koder give strenge retningslinjer for VVS installation så standarder opretholdes og sikre procedurer følges. Disse koder kan fortælle dig det minimumsbeløb for udluftning stakken du nødt til at have over dit tag, for eksempel, samt maksimumsbeløbet for bøje, der kan finde sted i løbet af en pibe, køre.

Vandflow og skrånende

Den vigtigste ting at huske når VVS er at vandet altid løber ned ad bakke. Dette er princippet bag næsten hver VVS enhed, herunder behovet for at holde rør skråt på et bestemt niveau. Den rette hældning på et rør også holder vandet fra sikkerhedskopiering og skabe en sifon, som kan tegne beskidt vand fra kloaksystemet.

Maksimale skråninger

Den maksimale hældning for en indvendig kloak rør afhænger pipe bredde. For mindre 1,5 tommer rør, bør en maksimal hældning af 1/4 tommer per fod holdes langs røret. En 5-fods længde rør kører fra en vask til en stak, ville derefter, skal droppe 1,5 inches fra hvor det forbinder til P-fælden under vasken til udluftning stakken. Den samme maksimale hældning gælder rør større end 1,5 inches, såsom 3-tommer toilet rør, selv om disse rør kan have en minimale hældning på 1/8 tommer per fod.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com