Hvordan til at udbrede & tage sig af afrikanske violer

April 13

Hvordan til at udbrede & tage sig af afrikanske violer

African violet (Saintpaulia ionantha) har et ry som en kræsen plante, der kan være svært at vokse, men denne blomstrende plante med mørk grøn, fuzzy blade er faktisk nemt at vokse så længe et par grundlæggende krav er opfyldt. Afrikanske violer, fås i en række forskellige nuancer fra blå-violet og Rosa til hvid og fuchsia, er nemme at udbrede så godt. Du kan få en ny plante ved at plante et enkelt blad.

Instruktioner

Formerings afrikanske violer

•Fyld en gryde med en blanding af halvt kommercielle potning mix og halv vermiculit. Brug en gryde med et drænhul i bunden.

•Klippe et blad fra en sund African violet plante. Forlade en 1 - til 2-tommer stilk forbundet til bladet. Gøre skåret i en vinkel, ved hjælp af en skarp, steril kniv.

•Plant African violet stammer i puljen med blade over jorden. Vand pottemuld let at slå sig ned i jorden rundt om stilken.

•Dæk puljen med en klar plasticpose, så Forsegl posen med en elastik. Placer puljen i et sted, der er lyse, men væk fra direkte sollys. Hvis posen er sikkert forseglet, atmosfæren i posen forbliver fugtig og bladet bør ikke skal vandes. Jorden bør kontrolleres, men to til tre gange om ugen. Vand jorden let, hvis det bliver tørt.

•Tag plast pose når lille plantlets vises i bunden af African violet blade, normalt omkring to til tre måneder. Plante hvert plantlet i sin egen pot.

African Violet pleje

•Sæt din African violet i lys, men undgå direkte lys fra en solrig vindue, især om sommeren. Mens lys er vigtigt for succesfulde blooming, kan for meget direkte lys brænde bladene. Et nord - eller østvendte vindue fungerer godt. African violet kan også dyrkes under fluorescerende lys eller vokse lyser.

•Hold dine African violet i et varmt rum med temperaturer mellem 65-80 grader Fahrenheit. Ikke udsætte plante til temperaturer under 50 grader Fahrenheit, som kølige temperaturer kan forårsage plante til at rådne. Undgå temperaturer over 85 grader Fahrenheit, som kan forårsage langsom vækst og i sidste ende skade planten.

•Kapacitet afrikanske violer fra bunden af puljen. Anbring gryden i en underkop, så hæld lunkent vand i en underkop. Tillad pot til at absorbere vand gennem drænhul, indtil toppen af jorden føles fugtig, så hæld vand tilbage i en underkop. Ikke vand igen indtil den øverste tomme af jorden føles tør. Ikke kingsize, som klæg jord vil rådne African violet.

•Når dine African violet hver måned fra forår til efterår, ved hjælp af en indendørs stueplante gødning formuleret for blomstrende planter. Tilbageholde gødning om vinteren, medmindre din African violet er under stærkt lys og vokser stadig aktivt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com