Hvad synes Thuja træer?

April 13

Thuja, også kaldet arborvitae, leverer året rundt farve egnet til brug i hjem landskabspleje. Disse nåletræer har en konisk form og producere fuld grene langs hele længden af deres stammen. Modne thuja vokse 20 fod eller højere, afhængig af sorten, men de tåler beskæring og uddannelse til en mindre bush form, hvis det foretrækkes.

Voksende placering

Thuja træer og hække foretrækker steder, der får fuld sol til halvskygge. Et websted, der modtager mindst seks timer af sollys giver lys nok for en sund vækst. Træerne tolerere i en bred vifte af jordtyper, herunder ler, sand og ler, så længe jorden afløb godt. Steder udsat for stillestående vand forårsage root rot og svampe angreb, der i sidste ende fører til plante tilbagegang og død.

Fugt behov

Jord, der forbliver jævnt fugtig fører til den sundeste vækst og løv på thuja træer. Træerne tåle nogle tørke, men langvarig tørke svækker planten. Nyplantede træer kræver regelmæssig vanding i løbet af det første år efter plantning for at etablere sunde rødder. Når etableret, skal træerne kun kunstvanding i udvidet tørre perioder. Vinter vanding er kun nødvendigt i tørre perioder hvor jorden ikke er frosset. Mulching over webstedet plantning hjælper med at bevare fugten i jorden mellem vandingerne.

Beskæring

Forkert beskæring svækker thuja træer. Grene tolerere skære ned og forme medmindre du fjerner alle blade. Nøgne grene ikke inddrive og til sidst dø ud. Unge planter tåle uddannelse til en hæk eller busk form. Beskæring til at opretholde den størrelse og form af planter i et træ form lykkes hvis de resterende grene bevarer nogle blade. Dem uddannet til en enkelt kuffert kunne modstå belastninger, sne, men multi-trunkeret træer fungerer bedre som en hæk.

Vinter pleje

Vind udtørring i vinteren tørrer stedsegrønne løvet på tuja træ. Tunge sne belastninger forårsage grene til at splitte eller bryde. Indpakning træet i jute i sent falder forhindrer sne og vind skader. I områder hvor vinden ikke er en bekymring, giver at forhindre sne skader den nødvendige beskyttelse. Bruge bestrøget tykke tove til binde eller jute anvendelse, som tynde reb og ledninger skære i grene og skader træet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com