Måder at holde blomster i live

March 17

Afskårne blomster er smukke, men de vare ikke meget længe. Nogle typer af blomster kan vare længere end andre, men alle blomster skal passes på, så snart du bringe dem hjem. Der er visse ting, du kan gøre for at dine blomster lever længere, såsom at holde dem kølige, skære stænglerne, ændre vandets regelmæssigt og tilføje blomstermotiver mad.

Kølige temperaturer

At holde blomster i kølige temperaturer kan hjælpe dem leve længere. Læg dem i køleskabet natten over når du bringe dem hjem. Ikke holde blomster i køleskabet for lang tid, fordi du ikke ønsker dem til at få særdeles kolde. Der kunne have den modsatte effekt og forkorte deres levetid. Fjerne alle frugt fra køleskabet, fordi det giver off en usynlig gas kaldet ethylen, som kan skade blomster. Temperaturen i det rum, hvor du har blomster bør være omkring 65 til 72 grader i løbet af dagen og omkring 50-60 grader om natten. Det er også vigtigt ikke at lade dine blomster, komme i kontakt med direkte sollys, varmeapparater eller apparater, der afgiver varme.

Stængler og vand

Skære stænglerne i en 45 graders vinkel, så de kan absorbere mere vand. Skære blomster i luften kan forårsage luftbobler i stængler, så skær dem i vand. Brug en skarp kniv, når skære så du ikke skader blomsterne. Skære stænglerne igen hver par dage. Blomster skal sætte i vandet, straks når du skære stænglerne, eller det område, hvor man skærer vil tørre ud og vandet ikke vil blive absorberet. Vand holder også knopper og blomster fra udtørring. Vandet skal ændres hvert par dage, fordi snavset vand kan forkorte levetid af blomster af forårsager bakterier til at vokse. Sørg for at fjerne alle blade eller blade under vandlinjen for at forhindre bakterier og forfald.

Blomster mad

Blomster mad vil hjælpe forlænge levetiden på dine blomster. For mad til at arbejde, skal du følge anvisningerne præcis. Der er flere andre naturlige måder at forlænge levetiden på dine blomster. Sætte 2 tbsp. frisk citronsaft til hver quart af vand. Derefter tilsættes 1 tbsp. sukker og 1/2 tsk af blegemiddel. Et andet alternativ er for hver gallon af vand, tilsæt 2 ounce af Listerine mundskyl, der indeholder saccharose og en bakteriedræbende. Saccharose er en fødevare. Tilføje aldrig salt eller alkohol til vandet, fordi det vil skade blomster.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com