Hvordan til at udvinde olie fra Mint

April 13

Mynte, undertiden kaldet mentha, kommer fra en blomstrende plante. Møntfabrikker er aromatisk, flerårige urter anvendes til kulinariske, medicinske og kosmetiske formål. Frisk mynte er en præference blandt kulinariske kokke og anvendes i populære drikkevarer såsom te, mynte Juleps og Mojitos. Mynte æterisk olie og menthol er smagsstoffer til ånde luftfriskere, tyggegummi, tandpasta og mundskyl. Hvis du har en urtehave eller adgang til frisk mynte, udvinding af din egen mynte olie tager uger til at fuldføre, men resultatet er frisk mynte olie til madlavning, hjemmelavet slik eller naturlig sundhed retsmidler.

Instruktioner

•Pick ud af mint, du vil bruge. Olie er udvundet af både blade og stængler. Hvis du bruger mynte fra din have, vand planterne grundigt i flere uger før høst.

•Wash mynte med vand. Fjern eventuelle brun visne områder.

•Pack mynte i en plastikbeholder. Fyld beholderen helt, så mætte mynte med premium vodka. Dække mynte, og lad blød i fem uger.

•Tag anlægget stykker fra beholderen og Gem den flydende del. Frys det i to dage. Alkohol ikke fryse godt, så når du fjerner containeren fra fryseren, mynte olie bliver den frosne del. Afløb fra den flydende alkohol. Skyl isen med vand for at fjerne rester fra vodka. Sæt isen i en beholder og lad den tø op på en hylde eller i et spisekammer. Det er mynte olie.

•Opbevar olie i en udjævnede flaske. Holde flasken på et skab hylde, ud i solen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com