Hurtigt voksende træer i Californien i Zone 7A

April 14

Hurtigt voksende træer i Californien i Zone 7A

Mens definitionen af "hurtigt voksende træer" varierer, Clemson's Cooperative udvidelse hjemmeside bruger 12 til 24 inches per år som standard. Træer med denne vækst oprette hurtigt privatliv skærme og læhegn, skygge din landskab og hæve endda din egenskabsværdier med 15 procent, ifølge Arbor Day. Hvis du bor i amerikanske Institut for landbrug plante hårdførhed Zone 7a, Vælg træer, der tolererer gennemsnitlige årlige lave temperaturer fra 0 til 5 grader Fahrenheit. Zone 7a omfatter flere retsområder i nordøstlige California.

Skygge-Tolerant

Vælg skygge-tolerante træer for websteder, der modtager mindre end fem timer pr. dag i direkte lys. Amerikansk elm (Ulmus Americana) vokser op til 18 inches per år til 70 fod høje med en 40-fods spredning. Denne vase-formet, løvfældende træ er hårdfør i zoner 3 til 9 og foretrækker sol til halvskygge og fugtig jord. Dette træ er modtagelige for hollandsk elm, så vælg en resistent sort som "Washington" eller "Delaware #2." Trompetkrone (Catalpa Trompetkrone) er hårdfør i zoner fra 5 til 9 og vokser til 40 fod høj med en 30-fods spredning. Det trives i sol til halvskygge og tolererer en vifte af jord. Sydlige catalpas vokse mere end 18 inches per år og er løvfældende.

Fugtig jord

Nogle arter vokser bedst i regelmæssigt vandede websteder. Canadiske hemlock (Tsuga canadensis) vokser fra 12 til 18 inches per år og er hårdfør i zoner 3 til 7. Denne 55-foot-tall evergreen har en 35-fods spredning og overordnede grene dækket med skinnende grønne nåle. Den canadiske hemlock foretrækker sol til halvskygge og websteder med kølig, fugtig, veldrænet jord. Whitespire Birk (Betula platyphylla japonica "Whitespire") vokser fra 12 til 18 inches per år. Hardy i zoner 4 til 7, denne løvfældende træ vokser til 40 fod med en 25-fods spredning og har hvide bark. Dens skinnende grønne blade bliver gul i efteråret. Disse birketræer foretrækker sol og veldrænet, sandede til fugtig jord.

Fuld sol

Plante sol-elskende træer i websteder, der modtager direkte soleksponering for det meste af dagen. Den østrigsk fyr (Pinus nigra) vokser 12 til 18 inches per år og når højder af 60 fødder med en 40-fods spredning. Denne evergreen har stive, mørke-grønne nåle og vokser i en konisk form. Det foretrækker fuld sol og tolererer en vifte af jord, herunder ler, og er hårdfør i zoner 4 til 7. Den skaldede cypress (almindelig Sumpcypres) er hårdfør i zoner 4 til 11 og vokser op til 18 inches per år. Denne løvfældende nåletræ har grønne blade, der forvandler orange til brune i efteråret og rød-brune bark. Bald cypress trives i fuld sol og tolerere en vifte af jord. Dette 100-foot-tall træ har en smal, 20-30 fods spredning.

Kan tilpasses

Nogle træer kan trives i en række betingelser. De sorte fugle-kirsebær (Prunus serotina) vokser op til 18 inches per år til højder fra 50 til 80 fod. Denne løvfældende træ er hårdfør i zonerne 2 til 8 og foretrækker fuld sol og en række jorder. Det producerer et væld af hvide foråret blomstrer efterfulgt af små, spiselige sorte frugter. Black locust (Robinia pseudoacacia) vokser mere end 18 inches per år og er hårdfør i zoner 4 til 8. Denne løvfældende træ vokser til 40 fod med en 25-fods spredning og blomstrer med aromatiske toppe af hvide forårsblomster. Plante sorte græshopper i fuld sol og en vifte af jord, herunder tør og fattige.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com