Hvordan man dyrker Magnolias i Potter

April 14

Magnolias er en slægt med ca. 100 arter af blomstrende træer, spænder fra 10-fods dværg arter til skyhøje 100-fods træer. Uanset hvilken type du vokser, træet vil drage fordel af rige sure jord og beskyttelse af sine rødder. Da den magnolia overflade rødder er følsomme over for forstyrrelser, er de en god kandidat til containere, forudsat de modtager ordentlig pleje. Blomster af arter varierer i farve og udseende, men er normalt duftende. Ordentlig pleje af et container-dyrket træ kræver særlige overvejelser af vand og næringsstoffer.

Instruktioner

•Vælg en gryde der kan tilstrækkelig indeholder rødder af træ, giver dem nogle ekstra plads. Anser den ultimative højde af din magnolia. Sweetbay magnolia kan nå 30 fødder, mens den sydlige magnolia kan nå 80 fod. For at nå deres fulde størrelse og maksimal levetid, små træer behøver en plantageejer med 4 fødder af 4 fødder af 4 fødder (64 kubikfod) plads, men de kan begrænses til en kortere højde med ordentlig pleje.

•Tilvejebringelse rig, god dræning pottemuld der er let syrlig. Det bør have tilstrækkelig vand-bedrift kapacitet og give tilstrækkelige næringsstoffer for træ til at vokse. Ændre med kompost til at tilføje nogle næringsstoffer til jorden. En Azalea og Camellia potning mix, som er sure, er ideel til dyrkning magnolier.

•Sæt træet i en beskyttet og solrig beliggenhed. Halvskygge, er også relevant, især i varme klimaer.

•Fertilize mindst en gang om året, ved hjælp af en langsom frigivelse sure eller magnolia tree gødning.

•Beskyt rødder fra kold om vinteren ved at placere træet i en placering, der er afskærmet fra vind og chill. Hvis det er nødvendigt, isolere gryder med træ wrap. Større Potter med mere jord har tendens til at beskytte træer bedre mod kulde på grund af de isolerende kvaliteter af jord.

•Prune baldakin med træ shears at kontrollere dens spredning og vækst. Du kan også skære rødder tilbage til 1/3 af deres længde. Kendt som root beskæring, er dette en fælles metode til at kontrollere størrelsen af container-dyrkes træer.

•Transplant til en stor container når rødderne blive pot-bundet. Hvis venstre trange, kan træet blive alvorligt beskadiget. Root beskæring er gavnligt og kunne øge vækst, hvis det gøres inden omplantning.

Tips & advarsler

  • Nogle af de bedste magnolia arter til dyrkning i Potter er det sydlige magnolia, Ann magnolia, Galaxy magnolia, underkop magnolia og stjerne magnolia.
  • Magnolia rødder er modtagelige for frost om vinteren og lider af tørre varme om sommeren som følge af at blive eksponeret over jorden. Velisolerede gryder og omhyggelig opmærksomhed for ekstreme vejrforhold er nødvendige for at undgå disse problemer.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com