Har du fjerne gamle Vinyl gulvbelægning for at sætte ned skræl og Stick Vinyl fliser?

April 14

Skræl og stok fliser er vinyl fliser med en selvklæbende bagside, som gør for nem installation. Hvis du vil installere fliserne, al jer lave er fjerne filmen fra limen og holde fliserne på plads. Skræl og stok fliser installerer over flere substrater, herunder eksisterende vinylgulve.

Skræl og stok på Vinyl

Hvis du har eksisterende modstandsdygtige eller vinylgulve, overholde skræl og stok fliser lige overflade uden yderligere forberedelse til gulv eller flise. Da vinylgulve er vanskelig at fjerne i nogle tilfælde, du skal blot installere fliser lige over gulvet. Et par undtagelser til denne regel eksisterer, men, så før du begynder installationen, sikre din vinyl gulv opfylder alle disse standarder.

Vinyl gulv undtagelser

Skræl og stok fliser har brug for en flad og endda overflade til at holde ordentligt, så alle vinylgulve bør lægge fladt og har ingen ridser, tårer eller store overfladeskader. Hvis dit gulv er områder med masser af skaden, fjerne gulvbelægning og installere skræl og stok fliserne på undergulvet. Alle bump, divots og ridser i vinyl gulvet vil oversætte gennem skræl og stok gulvet. Skræl og stok fliser overholde beton og træ undergulve, så dette gør også en fin overflade.

Forberede Vinyl gulv

Før skræl og stok fliserne installerer på din vinyl gulv, forberede overfladen ved at rengøre den grundigt med rengøringsmidler og affedtningsmidler. Hvis gulvet er vokset, fjerne voks med en voks stripper. For at korrekt overholder vinyl, fliserne har brug for en ren overflade lag. Alle overflader skal fjernes fra gulvet til den bedste mulige vedhæftning. Fliserne installere lige op til væggen, så fjerne moldings og tærskler i døråbninger før du rengøring og prepping gulvet.

Installation

Ordentlig vedhæftning, holde rumtemperaturen i området installation over 65 grader Fahrenheit og under 100 grader Fahrenheit, som er den ideelle temperatur for de fleste skræl og stok klæbestoffer. Fliserne skal angives i plads til to dage før installationen til blive akklimatiseret til rummets temperatur, og du bør kun installere fliserne i temperatur-kontrolleret rum. Hvis dit værelse ikke er temperaturstyrede, Installer ikke fliserne. Hvis temperaturen falder under 50 til 55 grader, er skræl og stok limen negativt påvirket.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com