Sådan bruges akvatiske luft pumper

April 14

Sådan bruges akvatiske luft pumper

Luft pumper er almindeligt anvendt i søer og damme som led i en luftning system, hvor komprimeret luft er skubbet gennem porøse diffusorer placeret i bunden af dammen. Beluftning tilføjer ilt til vandsøjlen, formindsker algevækst og forbedrer biodiversiteten på grund af den omsætning, som luftpumpe. Der er dog flere vigtige retningslinjer for at følge når dimensionering op og ved hjælp af en luftpumpe i søen eller dammen.

Instruktioner

Sådan bruges akvatiske luft pumper

•Measure areal af din Dam ved at multiplicere din Dam længden af dens bredde. Hvis din dam er cirkulær, måle diameteren af dammen på sit bredeste sted. Beregn arealet af cirklens radius og multiplikation med 3,14. Manøvre din båd rundt om dammen og optage dybdeaflæsninger. Bruge en nylonreb, ætset med markeringer hver 12 inches, med en mursten på anden enden og finde de dybeste områder i din dam. Multiplicere det dybeste område i fødder, med.4335--dette fortæller dig, i pounds per kvadrattomme (psi), hvor meget tilbage pres din luft pumpe skal pumpe mod. Holde dette nummer skal bruges, når dimensionering din pumpe.

•Der er tre hovedtyper af luft pumper anvendes i damme. For små damme er lineære pumper fælles, da de kræver mindre luft end et farm Dam eller sø. Lineær pumper bruger membraner til at generere luft ved forholdsvis lavt tryk og volumen. Lamel kompressorer generere lidt højere tryk og producere mere luft, mens stempelkompressorer generere endnu højere tryk, men relativt lav luftmængde. Hvis du dimensionering op beluftning for en vand haven eller koi Dam, bruge en lineær luftpumpe. Hvis du har en gård Dam eller sø mindre end 15 fod dyb, bruge en lamel kompressor. Hvis du beskæftiger sig med dybder større end 20 fod, skal du bruge et stempel kompressor til at håndtere modtryk fra sådanne dybder. Henvise til psi du beregnede tidligere og sammenligne det med den maksimale pres rating for hver pumpe.

•Monter din luftpumpe inde i en ventileret, vejrbestandig kabinet på kystlinjen eller hvor magt er tilgængelige. Tilslut den ene frie ende af vejede slangen til pumpen; Tilslut anden enden til din diffuser slange barb, og sørg for at bruge en rustfrit stål clamp til sikring af dets tilslutning. Manøvre din båd ud til det dybeste område af dammen og sænke langsomt diffuser til bunden, gøre visse det hviler højre side op.

Tips & advarsler

  • Hver luftpumpe, uanset type, er normeret til at ikke overstiger en bestemt psi. Hvis den maksimale tryk overskrides et øjeblik, det sandsynligvis ikke vil resultere i problemer, men konsekvent ved hjælp af en pumpe ovenfor dens anbefalede psi rating kan drastisk forkorte levetid af udstyret.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com