Hvordan kan jeg få et Job med FEMA som en midlertidig katastrofehjælp frivillige?

April 14

Hvordan kan jeg få et Job med FEMA som en midlertidig katastrofehjælp frivillige?

Når katastrofer, skynder Federal Emergency Management Agency (FEMA) i at hjælpe ofre og rydde op i griseri. Det har brug for frivillige til at hjælpe, men i rush støtte umiddelbart efter en katastrofe, er det nogle gange udfordrende for at finde en position som frivillig med alle de andre ansøgere. Du kan øge din sandsynlighed for at vinde en frivillig holdning ved at praktisere færdigheder og gøre omhyggelig forskning på hvor du bedst kan være i stand til at hjælpe.

Instruktioner

•Tag en katastrofe uddannelse klasse. FEMA anbefaler at tage klasser gennem sin Emergency Management Institute, som tilbyder virtuelle, selvstyrede klasser, som er fri for folk, der er kvalificeret til at tilmelde dig. Timerne fokuserer på de vigtigste nødberedskab områder, såsom service til katastrofeofre, akut kommunikation og hazard afbødning. Overveje at tage en klasse, der passer din baggrund til at øge dit CV og frivillige evner; for eksempel, hvis du arbejder med dyr i din karriere, tage en klasse som f.eks "dyr i katastrofer: Fællesskabet planlægning." Styrkelse af dine færdigheder i dit område af ekspertise vil hjælpe med at gøre dig et uvurderligt aktiv i en katastrofe.

•Tag en førstehjælp og CPR klasse på din lokale community college, den amerikanske Røde Kors, borger Corps eller online. Mange af disse er gratis, og de færdigheder, de giver er velegnet til akut katastrofe hjælpearbejde. Det er også nyttigt at have CPR-certificering i en nødsituation.

•Volunteer på amerikanske Røde Kors, som FEMA anbefaler. Røde Kors er baseret på frivillige for 96 procent af arbejdsstyrken ifølge Røde Kors hjemmeside, hvilket betyder, at det altid sætter pris på mere hjælp. Dette er en effektiv måde at få erfaring som frivillig, og meget af dens arbejde indebærer katastrofehjælp, herunder 150 hus brande Røde Kors hjælper med hver dag.

•Indtast FEMAS hjemmeside og tjekke hjemmesiden for de seneste katastrofer og nødsituationer, der har brug for frivillige. Listen er normalt lang og indeholder en række lokale amerikanske nødsituationer, såvel som store katastrofer i udlandet. Klik på en nødsituation, du gerne vil hjælpe og følge links til nyheder, der vil give dig en idé om hvad de berørte samfund behov.

•Se de lokale nyheder når lokale katastrofer. FEMA kan udstede en opkaldet for frivillige, med oplysninger om hvad de skal gøre for at hjælpe.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com